4
Domaći fudbal

SLS: Partizan osvojio prva tri boda i dobio sjajnog igrača (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.16 u 20:25

Tek u 4. kolu Superlige Srbije Partizan je osvojio prva tri boda i to kao gost protiv Javora 2:0 (1:0).

„Parni valjak“ je osvojio prva tri boda u Superligi Srbije, ali je od poena dobio nešto vrednije. Levog beka Miletića koji je letos došao u Humsku, ali ga Tomić nije puštao u igru. Nikolić je pružio šansu igraču koji je upravo došao iz Javora, a ovaj je vratio fenomenalnom partijom. Miletić je učestvovao kod oba postignuta gola Partizana. Ali, idemo redom.

Crno-beli su sjajno otvorili utakmicu i prvu šansu imali već u 5. minutu kada je po lopti sa 16 metara raspalio Božinov, ali je lopta zakačila gornji deo prečke. U 12. minutu Miletić je sjajno centrirao sa leve strane, u petercu se sam našao Bugarin, ali je sa dva metra pogodio prečku, lopta se odbila do Radovića, a ovaj prvi put zatresao mrežu od povratka u Humsku – 1:0.

Posle gola usledio je miran period. U 27. minutu prvi put je zapretio Javor, šutirao je Gafurov sa 11 metara, ali ga je izblokirao Miletić. Poslednju šansu u prvom poluvrmenu videli smo u 41. minutu, ali je sjajn šut Ilića odbranio Đogatović.

Drugo poluvreme je počelo šansom Partizana. Upravo je Miletić šutirao, ali su Đogatović i stativa sprečili gol. Imao je odmah šansu i Javor, ali je to bio neprecizan šut. U 69. minutu crno-beli su poveli sa 2:0. Đurđić je uposlio Miletića, njega je u kaznenom prostoru oborio Karišik i to je bio penal. Siguran izvođač bio je Mihajlović. Posle gola utakmica je ušla u miran period, te Partizanu nije bilo teško da sačuva stečenu prednost i pobedi sa 2:0.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

JAVOR – PARTIZAN 0:2 (0:1)
/Radović 13, Mihajlović 71 pen/

Ivanjica
Stadion kraj Moravice
Gledalaca: 2.000
Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik)
Žuti karton: Everton (Partizan)

Javor (4-3-3): Đogatović – Terzić, Milović, Karšik, Amanović – Jovanović (od 46. Milisavljević), Tomanović, Đokić – Gafurov, Bjedov, Dimitrić (od 60. Spremo). Trener: Miloš Veselinović.
Partizan (4-1-3-2): Šaranov – Vulićević, Milenković, Balažic, Miletić – Everton – Radović (od 88. A. Stevanović), Ilić, Mihajlović – Božinov (od 58. Brašanac), Đurđić (od 85. Vlahović). Trener: Marko Nikolić

[/stextbox].

(Izvor: YouTube/Sport Nation)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije, 4. kolo:

Javor – Partizan 0:2 (0:1)
(Radović 12, Mihajlović 70)

Spartak ŽK – Novi Pazar 2:5 (1:3)
(Jocić 26, Krmar 57 – Travančić 8, 13, Dimitrijević 22, Kunić 74, Alivodić 90+2)

20.00: Napredak – Vojvodina
20.00: Čukarički – OFK Bačka
20.00: Rad – Radnik
20.00: Borac – Radnički (Niš)
20.00: Metalac – Mladost
20.30: Crvena zvezda – Voždovac

[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. Pet tekstova o Partizanu a nigdje teksta o velanstvenoj pobjedi Pazara u gostima protiv Spartaka! Pu sram vas bilo, ne znam zbog čega uopšte otvaram ovaj sajt!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter