0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Božović poslušao Delije, pogledajte ko igra štopera?

Objavljeno: 10.08.16 u 19:35

Crvena zvezda za sat vremena dočekuje Voždovac na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru 4. kola Superlige Srbije, a Miodrag Božović je odlučio da sledećih 11 igrača izvede na teren.

Miodrag Božović je po svemu sudeći poslušao Delije. Crvena zvezda bi večeras mogla da dobije novog štopera. Naime, ako se pogleda tim crveno-belih može se videti da će na mestu štopera najverovatnije igrati Damjan Le Talek. Na klupi su ostali kapiten Aleksandar Luković i standardni Zoran Rendulić. U prvih 11 su još Džon Ruiz, Pablo Mouče i Marko Poletanović.

Sa druge strane Bratislav Živković je odlučio da se ne brani na našem najvećem stadionu. Tako su svoje mesto u timu dobila dva napadača, Stefan Dražić i Đuro Zec.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]CRVENA ZVEZDA (4-3-3): Kahriman – Cvetković, Le Talek, Fibel, Ristić – Donald, Poletanović, Ruiz, Mouče, Katai – Vijeira.
VOŽDOVAC (4-4-2): Milošević – Sinđić, Mihajlov, Ivković, Sinđić – Ćirković, Blagojjević, Putničanin, Georgijević – Zeci i Dražić.[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter