9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ NAJAVIO NEKOLIKO PROMENA: Publika da prepozna energiju igrača!

Objavljeno: 06.08.16 u 12:27

Novi trener Partizana Marko Nikolić pred svoj ‘drugi debi’ na klupi crno-belih najavio je nekoliko promena u timu za sutrašnji susret sa Vojvodinom.

U svom prvom mandatu u Humskoj, Marko Nikolić je bio na klupi Partizana od decembra 2013. do marta 2015. godine, a već sada ponovo je zauzeo užareno mesto šefa struke crno-belih.

Prvi meč imaće protiv svog takođe bivšeg kluba, Vojvodine, u nedelju od 19 časova. Na samom početku u uvodnom obraćanju Marko Nikolić je izneo nisku pohvala na račun novosadskog tima.

– Od početka godine nemaju poraz, čestitam im na plasmanu u plej-of za Ligu Evrope i posebno kolegi Nenadu Lalatoviću na uspehu. Vidi se energija u igri, kao i u organizaciji kluba. Vidim da najavljuju da će doći na naš stadion i da će igrati napadački, što garantuje spektakl sutra uveče – počeo je Marko Nikolić konferenciju na stadionu u Humskoj.

– U Vojvodini ima igrača koje dobro poznajem, ima i bivših fudbalera Partizana koji uvek imaju veliki motiv. Siguran sam da će naši igrači dati svoj maksimum, a probaćemo da donesemo nove kvalitete u igri.

RADOVIĆ SE RADUJE NIKOLIĆU: Veliki je trener i partizanovac, zna kako klub diše

Osnovni ‘lajt-motiv’ konferencije Marka Nikolića na današnjem izlaganju bila je sinergija koju želi da stvori između igrača i navijača i to je nekoliko puta ponovio tokom obraćanja javnosti.

– Mi moramo da budemo prvi tim koji će im naneti poraz, vreme je da Partizan počne da pobeđuje. Imam poverenje u ovaj tim, znamo šta treba da uradimo. Vreme je za pobedu, vreme je za golove. Ambijent sa Vojvodinom uvek bio pravi, publka je prepoznavala da je to derbi, posle ‘večitog’ i ta energija treba da povede igrače na putu do prve pobede.

– Tim Partizana ima kvalitet i trener ima dosta mogućnosti za izbor. Ovog puta ja nisam selektirao tim, ali svi oni imaju moje poverenje. Do decembra verovatno neće biti većih promena.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U prvom mandatu u Partizanu Nikolić je forsirao formaciju 4-4-2, da li će je sada menjati?

– Ne bih sada da otkrivamo neke svoje kvalitete. Nemamo vremena da promenimo bilo šta, u hodu ćemo za svaku novu utakmicu doneti detalj, dva ili tri koncepcije novog stručnog štaba. Možda ćemo u toku reprezentativne pauze u septembru moći nešto više stvari da promenimo – objasnio je Nikolić i odgovorio na pitanje da li se sutra može očekivati neka promena u odnosu na 11 igrača koji su do sada bili starteri:

– Biće nekoliko promena u timu.

Nikolić nije selektirao ovaj tim Partizana, ali ni ne namerava da ga bitnije menja.

– Može da se desi da neki igrač ode ovih dana, možda čak i neko i dođe, ali je teško očekivati veće promene, jer je iovako već devet igrača došlo u klub ovog leta.

OŠTAR REČNIK DRAGANA ĐURIĆA: Istina o Vazuri, Zečeviću, odlasku Danka Lazovića, dugovima…

Polako, ali sigurno, formira stručni štab oko sebe.

– Stigao je Radoje Smiljanić, a stiže i Goran Basarić, nećemo žuriti sa kompletiranjem stručnog štaba, jer želimo da napravimo kvalitetan izbor. Potrebno je malo strpljenja.

Fizička sprema ekipe?

– Nemam procenu u ovom trenutku, ali imam poverenje u ljude koji su bili tu pre mene. To mi zvuči kao neki izgovor za loše rezultate, a ja to ne želim. Zna se kako Partizan treba da igra – poručio je Marko Nikolić.

0
0

9 Komentara

  1. @Smejurija

    15.04.2010.kup mali partizan -Vojvodina 1:3
    16.04.2011.prv mali partizan -Vojvodina 0:1
    07.04.2013.prv mali partizan -Vojvodina 1:2
    05.12.2015.prv mali partizan -Vojvodina 0:2

    Tek toliko da se glupan uveri da niko nista nije pobrkao vec da se bavimo iskljucivo argumentima i istinom.
    Uz jednu sramnu kradju u finale kupa kad se smejala citava Srbija a Kizo Milinkovic povuko Vosine igrace sa terena jer je i njega bilo sramota,iako je grobar.I tada bi vas dobili da ih sudija nije urnisao jer je imao nalog da posto poto morate dobiti.

    0
    0
    Odgovori
    • Pogledaj na cijim vestima visis paceru. Jasno je da vuces zesce komplekse i traume. Sto bi Kari rekao: „Oni dadnu kos, a vi odma’ skidate gace“… Tako i ti, procitao naslov i pocele gace da spadaju…

      0
      0
      Odgovori
      • Od koga kompleksi,od vas?Hahahaha…pa pogledaj istoriju dva kluba i uporedi ko bi mogao da ima komplekse.Ako se neko potpise realno,ne znaci da je jedna ista osoba ostavila sve te komentare.Eto i ti si se tako potpisao,nistaku…sto se gaca tice,ja bih mogao da vm dam nesto iz istih ali sa prednje strane.

        0
        0
        Odgovori
    • Samo da dodam i ovu od juce,koju sam unapred najavio kao vrsni znalac ove igre,za razliku od ovih idiota koji samo pisu a nemaju pojma,poput Smejurije,GdK i ovog sa malim r realno.
      07.08.2016. prv mali partizan – Vojvodina 1:3

      0
      0
      Odgovori
  2. Nadamo se i da Vosa treba da nastavi sa pobedama,pogotovo na strani,gde igra bolje nego na svom stadionu jer ima kvalitet a toliko puta je poslednjih godina tukla ove musavce na JNA.

    0
    0
    Odgovori
  3. SAMO JAKO, SAMO HRABRO, MI SMO PARTIZAN !!! Tvoj „rad“ nije lak, on se ne ogleda u brigama, vec u radosti..nas vernih navijaca Svetinje !!! POBEDICEMO SILE ZLA, JEDNOM, ZA SVA VREMENA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter