8
Domaći fudbal

FOTO: Partizan.rs

GOGUA: Čuo sam da je novi trener dobar čovek

Objavljeno: 05.08.16 u 13:41

Partizan je, posle lošeg starta sezone, dobio novog trenera, Marka Nikolića, koji je već jednom s klupe predvodio „crno – bele“.

Mnogi igrači ga znaju, ali ima onih koji nisu imali prilike da ga upoznaju. Među njima je i defanzivac Sedrik Gogua.

NOV POČETAK: Ovako je izgledao prvi dan Marka Nikolića u Partizanu (VIDEO)

– Čuo sam sve najbolje o Marku Nikoliću. Igrači su veoma srećni što je on došao u klub. Svi su mi rekli da je dobar trener i prijatelj, neko ko zna da ukomponuje ekipu. Znam kakvi su mediji, skloni su da neke stvari prenapumpaju i naprave senzaciju. Ja volim Beograd, imam mnogo prijatelja ovde. Mi smo svi ovde jedna velika porodica, pa me ne zanima šta se po medijima piše, mi pričamo na terenu. Za mene je najvažnije da je neko dobar čovek, a Nikolić je upravo to.

MARKO NIKOLIĆ: Nemamo puno vremena, ali verujem u igrače Partizana!

 

0
0

8 Komentara

  1. Jedan je Grof tako je uspeo je taktikom protiv Ludogoreca u BG sto ni Partizan sa njima nije uspeo,daj Zofri ne brukaj se, nisi za komentare, idi bolje svojima nabaviti kafe i šampončiće. Partizan najbolji, kriza dodje i prodje, a crno beli ostaju najbolji, pozdravčić

    0
    0
    Odgovori
    • U cemu najbolji? Ako si neobavesten, a uz to znas da citas, pogledaj malo statistiku od ’45 do danas, bice ti jasno da lupetas ovde.

      0
      0
      Odgovori
    • Ma nisi razumeo,ovo je bio cist sarkazam,upucen ovolikom broju stranaca u oba kluba kao i stranom strucnjaku na klupi u komsiluku.

      0
      0
      Odgovori
    • U cemu najbolji, u bacanju kamena s ramena…Ljudi izmislili statistiku..Ne racuna se samo deset godina pod Toletom, nego od osnivanja…Znaci, nemoj da podlezes lazima, nego se informisi malo…Najlakse je zavaravati se i ziveti u Diznilendu…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter