2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ODLAZAK NA POMOLU? Interesovanje za još jednog člana Zvezdine startne postave!

Objavljeno: 04.08.16 u 14:54

Posle Luisa Ibanjeza, Aleksandra Kataija, Huga Vijeire i rezerviste Nenada Gavrića još jedan član šampionskog tima Zvezde je na izlaznim vratima stadiona ‘Rajko Mitić’.

Egzodus se nastavlja! Posle eliminacije od Ludogoreca koja je itekako zabolela navijače Crvene zvezde, krenula je lavina priča o igračima koji bi mogli da napuste klub.

Nju je odmah posle meča pokrenuo Luis Ibanjez oproštajem od navijača Crvene zvezde, izvestan je odlazak i Nenada Gavrića, a vrlo lako sledeći bi mogli da budu i Aleksandar Katai i Hugo Vijeira, o čemu smo već pisali.

RASPRODAJA: Dva igrača već napustila Marakanu, mogla bi još dvojica…

Međutim, to nije sve. Prema pisanju ‘Monda’, sledeći igrač koji je pred kapijom Marakane, ali za izlazak, jeste Slavoljub Srnić, kojeg već duže vreme posmatraju skauti novog člana francuske Lige 1, Meca.

Poslednji put na skeneru je bio pre dva dana na meču protiv Ludogoreca, ali je na teren proveo nepunih sat vremena.

HOTSPORT ANALIZA: Kanga, zašto? (VIDEO) (FOTO)

Ipak, navodi se da bi Crvena zvezda mogla da ga pusti i to uz ozbiljnu cifru, pošto se njegova vrednost ceni na oko dva miliona evra.

Dosta toga će zavisiti i od uspeha Zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jer bi u slučaju eliminacije iz Evrope Zvezdi novac bio silno potreban…

0
0
2 Komentara
  1. Rasprodajte sve sto iole vredi! Ionako LE necemo videti ni ove godine… Ne znam ko je lud da ide na stadion da gleda propale veterane Lukovica, Rendulica, Kahrimana, Sikimica… i legiju prosecnih stranaca najavljivanih kao nevidjena pojacanja sa visokim primanjima, ali znam da mene stadion vise nece videti. Bez privatizacije i velikih ulaganja nece biti ni rezultata. Ovo vazi za sve nase klubove.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti onda gledaj premier ligu na tv. Fudbal kakav takav bio uzivo i na tv nije isto gledati. Za razliku od fudbala od pre neku godinu ovo sto sad igramo je top. Ja imam 28 godina. Zvezdu intezivno pratim od 2000 godine. Jedino sto mi je zao je sto nema nasih igraca na evropskim utakmicama jer oni razumeju emociju sa tribina i to je ono sto je pravilo razliku na nasoj mari. Mouche, Fibel, Le talek nista nisu bolji od plavsica poletanovica, ristica. Sto kaze jedan deka na kraju meca bolje da su igrali sve nasi pa da smo i 6-2 izgubili.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter