3
Domaći fudbal

FOTO: Partizan TV

MARKO NIKOLIĆ: Nemamo puno vremena, ali verujem u igrače Partizana!

Objavljeno: 04.08.16 u 13:20

Paritzan je danas na stadionu u Humskoj predstavio novo-starog šefa stručnog štaba Marka Nikolića.

Posle godinu i po dana mladi, ali iskusni stručnjak vratio se u Partizan. Prihvatio je vruć krompir u ruci da crno-bele izvuče iz letargije u koju su upali na početku ove sezone. Brza eliminacija iz Evrope i samo jedan osvojen bod posle dva kola u Superligi Srbije doveli su do smene Ivana Tomića i povratka Marka Nikolića u crno-belu familiju.

– Partizan je zvao, a kada jedan takav tim zove razmišljanja nema. Presrećan sam što sam ponovo na klupi Partizana, nažalost nemamo puno vremena, prvenstvo je počelo i raspored je zgusnut. Pritiska će sigurno biti, tako je to kada radite u velikom klubu. Čast mi je što sam se vratio u Partizan – počeo je priču Marko Nikolić.

Novi šef stučnog se osvrnuo i na postojeći igrački kadar, to jest govorio je o mogućnosti da on bude skraćen, ali i pojačan.

– Partizan ima dobar tim. Nažalst, nemam puno vremena da ih bolje upoznam. Ipak, verujem u njih. Sigurno da ću kasnije videti da skratim selekciju igrača, a ako bude potrebno da u dogovoru sa sportskim direktorom Ilievim dovedemo potrebna pojačanja. Ipak, mislim da Partizan ima dobar tim i igrače da ostvari željene ambicije kluba, na igračima je da rade svoj posao, a ako rezultata ne bude ima ko će da stane ispred njih – rekao je Nikolić.

Povratnik u crno-beli tabor nije želeo da govori o odlasku iz kluba pre godinu i po dana i najavio je nove pobede protiv Crvene zvezde.

– To je za mene bilo odavno, zatvorena priča na koju se ne bih vraćao. Kada je reč o Zvezdi, to su sigurno najlakše i najlepše pobede. Imao sam mnogo važnih utakmica u karijeri, ali se dve pobede u derbiju pamte i o njima se priča. Tu sam da bi nastavio niz – zaključio je Nikolić.

Novi trener Partizana će prvi trening sa ekipom odraditi od 18.30 u Zemunelu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter