0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ I TROICKI PRED OI: Nezaboravno iskustvo!

Objavljeno: 01.08.16 u 20:28

Tokom razgovora sa novinarima po sletanju u Rio de Žaneiro, Novak Đoković je otkrio čemu se nada pred početak olimpijskog turnira.

– Nadam se većem uspehu od onog iz Londona. Brojčano stanje je uvećano u odnosu na London pa tako imamo veće šanse i mnogo mogućnosti i prilika. Svi se nadamo, idemo do kraja, videćemo. Svi smo tu sa razlogom, pre svega da uživamo u velikom sportskom zbivanju pa i da se borimo za medalje.

Đoković je tada prokomentarisao opasnost od zika virusa:

– Pre nekoliko meseci sam krenuo da se bolje informišem o zika virusu po medicinskim krugovima kako bi napravio dobru odluku po moje zdravlje i sve ostalo. Svesno sam došao u Brazil, nemam strahova niti dileme.

Potom je uporedio iskustva sa prethodnih igara:

– U Pekingu je bio bolji doživljaj pošto smo bili u olimpijskom selu, dok smo u Londonu boravili u stanu u blizini Vimbldona. Radujemo se što ćemo biti pored najboljih sportista iz svih sportova. Imaćemo priliku da treniramo sa njima, da razmenjujemo iskustva, pričamo, družimo se, jedemo, to su stvari socijalnog života u selu i nešto što ostaje upečatljivo za ceo život.

Đoković će na Igrama biti cimer sa Viktorom Troickim:

– Nisam imao priliku da budem u olimpijskom selu, u Londonu smo spavali pored Vimbldona. To je novo iskustvo, radujem se da budem sa ostalim sportistima i osetim olimpijski duh. Bio bi greh da propustim ceremoniju, ali mislim da naša takmičenja počinju odmah sledećeg dana. Po svaku cenu to želim, to je jedinstven događaj i želim da ga doživim. Od ostalih sportova voleo bih da gledam košarku i vaterpoliste, istakao je Troicki.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter