0
ATP

AP PROGNOZIRAO: Evo ko će Srbiji doneti tri zlatne medalje u Riju…

Objavljeno: 30.07.16 u 21:10

Novinska agencija AP prognozirala je koja će zemlja osvojiti koliko medalja na Igrama u Riju, a Srbije je pripalo osam, od toga tri zlatne i pet bronzanih.

Ako je verovati prognozi AP-a onda će Srbija na Olimpijskim igrama u Riju osvojiti osam medalja, od toga tri zlatne i osam bronzanih. Prvo zlato prognozirano je najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću. Drugo se predviđa vaterpolistima, a treće dvojcu u kajaku Nebojša Grujić i Marko Novaković.

Takođe, najveći kandidat za bronzanu medalju u ženskoj konkurenciji u dvosedu na 500 metara su Nikolina Moldovan i Milica Starović. Kao osvajača bronzane medalje, AP je naveo Andreu Arsović u vazdušnom puškom na 10 metara i Bobanu Veličković na istoj razdaljini pištoljem. Treće mesto je prognozirano i Milici Mandić u tekvondou u kategoriji više od 67 kilograma.

AP ne vidi Ivanu Španović kao kandidatkinju za prva tri mesta u skoku udalj, gde je prognozirano da će zlato i srebro osvojiti Amerikanke Britni Ris i Tijana Bartoleta, a bronzu Bruk Straton iz Australije. Medalja se ne prognozira ni srpskim košarkašima, gde je po oceni AP-a prvi favorit SAD, a potom Francuska i Španija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter