2
Tenis

ŽIKA ‘ŠARENICA’ PONOVO DOMINIRA: Budi Ana Ivanović, da se dobro udaš! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.16 u 13:28

Voditelj jedne od poznatijih emisija na Javnom servisu Srbije ponovo je zvezda interneta zbog scene iz njegove poslednje emisije.

Žika ‘Šarenica’ često ume da zabavi široki auditorijum svojim lapsusima i komentarima na razne teme, a ovog puta pokazao je i da prati zbivanja u svetu tenisa. Tačnije, životima tenisera, u ovom slučaju Ane Ivanović.

Naime, u njegovoj emisiji gostovali su mu neki novi klinci iz tenisa, dečaci i devojčice koje tek počinju da se bave ovim sportom. Predstavljajući se, maloj Eleni iz Aranđelovca je predvideo sudbinu Ane Ivanović.

– Ti ćeš biti Ana Ivanović, da se posle dobro udaš – i time je izazvao smeh prisutnih ljudi, ali i puno negativnih komentara na društvenim mrežama.

Zanimljiv je bio i komentar dečaka pored Elene, koji je na pitanje Žike da li mu se ona sviđa, odgovorio:

– Ma, imam neku drugu, bre!

0
0
2 Komentara
  1. U startu da razjasnim nisam ni politički aktivna, a ni pristalica feminizma. Javni servis RTS-a u poslednje vreme veoma grubo pravi programske omaške (bar se nadam da su to). Primer Dečjeg dnevnika je očigledan. U ulozi voditelja se nalaze deca koja su predstavljena onako kako je sve češći slučaj: decaci čitaju takozvane vesti iz nauke i sve što ima u toj emisiji obrazovni i informacioni karakter, a devojčice su prosto tu kao scenografija, da budu slatke, neobaveštene i da im dečaci objasne pojmove koje one ne shvataju ,pa čak i nepravilno izgovaraju. Jasan koncept devojčicama se od najranijeg detinjstva sugeriše da su dečaci superiorniji (što je u tom uzrastu potpuno suprotno) i da su one dekor. Posle se čudimo o velikom prilivu sponzoruša, pozerki i ostalih grupacija koje samo srozavaju ugled ženske populacije.
    Zatim Žikin gaf se samo nadograđuje na sveopšte mišljenje da su devojke samo prisutne zbog lova na bogate, prepametne muškarčine. Velika uvreda ovakvim komentarima je naneta Ani Ivanović , jer ona ima veoma uspešnu karijeru i za svakog momka verujem da je bila čast da bude u situaciji da je zaprosi. Ali mi nismo mi ako sve ne svedemo na prizemno, prosto…. “ lepa je i dobro se udala“.
    Sve majke bi trebalo da svoje sinove osposobe da budu samostalni ljudi koji vladaju mnogim veštinama od lepog ponašanja, peglanja, kuvanja, čišćenja i onda će tek biti kompletni. Devojčice obrazujte se, sakupljajte znanje i primenjujte ga, gradite karijere, a pranje,peglanje, čišćenje… će vam biti kao zamena za teretanu. Budite čelične dame koje znaju šta hoće , a ne u potrazi za dobrom udajom. Ako izgradite sebe doćiće i pravi koji će vas zaslužiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter