0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRIPREME NA KOPU: Bogdanović i Teo ‘pale’ mrežicu, Nedović juri Pokemone

Objavljeno: 22.07.16 u 00:08

Košarlaška reprezentacija Srbije polako ali sigurno završava pripreme pred predstojeće Olimpijske igre, a za tri dana planiran je put u Argenitnu, a potom i Rio de Žaneiro.

Ekipa Novosti je posetila „orlove“ na Kopaoniku gde je atmosfera sjajna. Glavna zanimacija, bar bekosvske linije, je šutiranje trojki, a pobeđuju skoro stalno dva momka.

– Stalno se takmičimo u šutiranju trojki – pojasnio je posle treninga Bogdan. – Nekad sam ja bolji, nekad on. Danas sam ja pogađao, sutra će Teo, i tako ukrug.

Dok njih dvojica cepaju mrežicu, Nemanja Nedović je našao drugu zanimaciju, po Kopaoniku juri Pokemone, samo da ne uleti kao u Bosni mladići u minsko polje, Đorđeviću nije potreban novi „otkaz“.

– Jurim pokemone – rekao je kratko Nedović.

Ipak, pobednik svih šali je Miroslav Muta Nikolić sa kojim se igrači klade i bogami plaćaju mu piće.

– Uvek je to Muta, sa njim se stalno kladimo u piće. Uglavnom mi plaćamo, jer sebi zadajemo neke nerealne zadatke i on uvek pobedi. Zapravo i jeste poenta u tome da ga častimo, jer mu je onda zanimljivo i nastavlja s tim. Kada gubi, neće više da se igra – rekao je Bogdan Bogdanović.

Ceo intervju sa srpskim košarkašima pročitajte na Novostima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter