0
Košarka

ODUŠEVLJENJE U DENVERU: Jokić može sve!

Objavljeno: 20.07.16 u 22:09

U jučerašnjem razgovoru za američke medije trener Denver Nagetsa, Majk Meloun, imao je samo reči hvale za novopečenog srpskog reprezentativca, Nikolu Jokića. 

Dvadesetjednogodišnji Jokić nastavlja da impresionira i u periodu godišnjih odmora! Čelni ljudi ekipe iz Kolorada, pomno prate svaki Nikolin korak.

NIKOLA JOKIĆ O ‘DRIM TIMU’: Čega da se plašimo, pa valjda u Rio idemo da igramo sa najboljima!

Šef struke Denvera, Majk Meloun, sa ponosom je pričao o nastupima mladog Somborca na tek završenom kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Pohvalio je Jokićevu košarkašku inteligenciju, smisao za pas, celokupan napredak.

– Znate šta je zanimljivo? Pre godinu dana on je igrao letnju ligu, i nakon te jedne nedelje letnje lige, rekli smo „on je dobar igrač, on je okej“, i kako je sezona prolazila Adrijane. on je bivao sve bolji i bolji. I jedna utakmica koja se izdvojila, bila je ona protiv San Antonija, protiv igrača iz Kuće slavnih. Imao je 26 poena i 13 skokova. 

Na konkretno pitanje novinara, da li je srpski centar neko oko koga se može graditi igra Denvera u budućnosti, Meloun je odgovorio sa: „Mislim da jeste“.  

– On može sve, smireno je zaključio trener Denvera.

Pripremio: Stefan Stupar

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter