12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LUDILO SE NASTAVLJA: Hrvati opleli po Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 17.07.16 u 16:02

Izgleda da se sukob između FIBA i Evrolige polako širi, a nervoza svakim danom postaje sve veća.

Najnoviji primer je izjava predsednika Hrvatskog košarkaškog saveza, Ivana Šukera:

Hrvatska liga je jezgro naše košarke, samim tim i reprezentacije. Bez nje, bez više jakih klubova, neće biti olimpijskih nastupa. Naše prvenstvo ne može biti krpa za brisanje, a naš košarkaški savez neće biti potrčko Crvene zvezde ni Nebojše Čovića. Poštujemo Cedevitu, ogroman trud su uložili u svoj klub, ali hrvatska košarka nije samo Cedevita, već i svi vi ovde, a i oni koji nisu prisutni, rekao Šuker na Saboru HKS koji je održan danas.

Šuker je, inače, član HDZ.

DA LI JE MOGUĆE? I hrvatski košarkaši slavili uz Tompsona (VIDEO)

0
0
12 Komentara
    • ….dobro znas gde ti je klub osnovan, znam da te puno boli…braca ti kmece zbog Zvezde, a ti lupetas gluposti?!

      0
      0
      Odgovori
      • Naravno da znamo gde je nas klub osnovan, u Srbiji, u Beogradu od strane JNA, a gde su potekle ideje, to je sasvim druga prica. No, kako je ovde rec o kosarci ne bi bilo lose da se malo edukujes o pocecima svog kk crvena zvezda (dansnjeg FMP-ea) i da tako naucis odakle su vam doveli kosarkase odmah posle Drugog svetskog rata, ko su bili, kako su se zvali itd,itd. E kada to naucis onda ne verujem da ces ove besmislice o necijem osnovanju ikada vise da pomenes. I to saznanje prenesi i ostalim tvojim panterima. Hajd’ sada zdravo!

        0
        0
        Odgovori
    • Извини, не гаже се „Жељезник“, него Железник. А „они“ никада ниси били „наша браћа“ нити ће то икада бити. То нам је њихов ЋОПАВИ ЗАГОРАЦ натурао. Пре ће бити да сте „ви“ браћа из „лијепе ваше“ пошто сте ОСНОВАНИ у Аграму. Тако да сте „ви“ Аграмерска браћа.

      0
      0
      Odgovori
      • Znam ja kako se kaze, ali ja pisem jezikom vasih finansijera iz Pristine i Juzne Kosovske Mitrovice, zato i pisem Zeljeznik.

        0
        0
        Odgovori
        • Iz Pristine i Kosovske Mitrovice su vase legende Vokri,Salja,Sadriju,Prekazi itd.pa ti je mozda od njih preslo da pises tako..uostalom,tvoj mali klub je jedino popularniji kod siptara na Kosovu,dok Srbi navijaju za Zvezdu.

          0
          0
  1. Kod ovih u svim sportovima samo neki Sukeri predsednici.Da su kojim slucajem oni prvaci ABA lige,nista im ne bi smetalo a sad da se osuje paljba po najboljem.Da bi izbacili dobrog igraca za reprezentaciju,potrebna je jaka liga i dobar protivnik a ako se igra samo nacionalno prvenstvo,to ce ici mnogo teze.Vazi i za vas i za nas.Samo idiot moze da se buni protiv ove lige.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter