13
Košarka

ĐORĐEVIĆ IZRIČIT: Bobi ne ide u Rio, ni po koju cenu!

Objavljeno: 12.07.16 u 10:57

Ovih dana se spekulisalo da li će Boban Marjanović biti član nacionalne selekcije, a danas je prema saznanjima Informera, stavljena tačka na tu priču.

Pre dva dana Hotsport je objavio tu vest, danas je ona potvrđena iz neimenovanog izvora bliskog košarkaškoj reprezentaciji.

ĐORĐEVIĆ PRESEKAO: Za Bobija nema mesta u avionu za Rio! (VIDEO)

– Đorđević i Marjanović su razgovarali svakodnevno uoči početka priprema za kvalifikacioni turnir u Beogradu. Selektor je napravio plan priprema, tako da je Bobiju namenio maltene centralnu ulogu, rekao je izvor Informera.

“MUTA” NIKOLIĆ: Neistina je da Bobija niko neće

– Veče pre početka priprema drhtavim glasom saopštio je Đorđeviću da se plaši povrede i da ne može da igra u Beogradu da ne bi ugrozio svoju karijeru u NBA. Tom odlukom Marjanović je potpuno poremetio Đorđevićev plan priprema. Selektor preko toga ne može da pređe, piše Informer.

Isti izvor prenosi stav selektora Đorđevića da Marjanović neće biti pozvan u tim „pa taman kada bi se Raduljica u Štimac povredili“. 

0
0
13 Komentara
  1. Es wird bekannt gegeben sta si ti lupio i ostao ziv.Aleksandar Djordjevic je doneo evropsku titulu Partizanu, imao je 41 poen u finalu Evropskog prvenstva,igrao za Real i Barselonu i sve najvece evropske klubove.Da je hteo,mogao je da ide u NBA,koja je u njegovo doba bila mnogo zatvorenija za igrace van Amerike nego sto je danas.Najveci Bobanov uspeh je odlazak u Spurse,i 5 poena u proseku po mecu.Nije rekao poslednju rec jos uvek,ali ne postoji sansa da ce imati tako bogatu i trofejnu karijeru kao Sale,niti da ce ostaviti toliki trag u kosarci.

    0
    0
    Odgovori
  2. A gde to pise da moramo da uzmemo medalju?Mi pre svega treba da naucimo da volimo svoju zemju i svoj narod i kroz takvu energiju ce nam se sve vratiti boljem.Pa mi imamo Stimca,sa njegovom energijom i ljubavlju mi smo vec uzeli zlato.Stimac je najbolji centar na svetu i mora da ide na olimpijadu!

    0
    0
    Odgovori
  3. Bobi sada vec ima vecu karijeru od Djordjevica. Bobi igra u NBA a Djordjevic to nikada nije uspeo. NBA je vrh kosarke, neki se popnu na isti a neki ne. Djordjevic nije uspeo, Marjanovic jeste i tacka!

    0
    0
    Odgovori
    • e brale, sad si me nasmejao 😀 cuj, vec sada vecu karijeru zato sto igra u NBA…
      jel karijera da grejes klupu? ako jeste, onda je prvi od najboljih i sta ce njemu reprezentacija…
      a onaj masni cigojner je posebna prica…

      0
      0
      Odgovori
  4. Kakva sujeta? Pa Sale je imao karijeru o kojoj Bobi moža da sanja. Drugo: nisam siguran da se Bobi naigrao kod Grega Popovića ove godine ako me sećanje služi tj imao je očajnu sezonu; Treće: Bobi jeste OK čovek ali u ovoj situaciji jednostavno on i reprezentacija su se razišli jer nije ispoštovao dogovor; Četvrto: nikada u istoriji naše košarke se oko jednog igrača nije digla ovolika frka a imali smo legende koji su izmislili košarku za Bobija što govori ja ova stvar medijskog spinovanja. Dakle Sale izdrži ovaj nenormalni pritisak koji je veštački nametnut da uznemiri ekipu.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta pricas da je Bobi imao ocajnu sezonu. Covek je prosecno igrao osam minuta, a imao je ucinak od 5,5 poena i 4 skoka. Da a mu je davao vec u sansu imao bi mnogo bolji ucinak.Kao naprimer protiv FILADELFIJE I CIKAGA kada je belezio dabl-dabl.

      0
      0
      Odgovori
  5. Sujeta će mu doći glave. Neće se moći nigde pojaviti da ga ne izvižde zbog neuspeha i sujete – ali sam je to tražio. Kakva arogancija , ako je izjavio da ga neće pozvati i ako se Raduljica i Štimac povrede…… jadnik uobraženi. Žao mi je što će i ovog puta platiti ceh Srbija, a on je već u Panatenaikosu polkazao svoju veličinu i znanje …..
    A Muta kaže da „pojedinac ne može biti veći od tima….. “ – šta li je ovo u pitanju ????

    0
    0
    Odgovori
  6. U košarci ne dobijaju pojedinci, već tim. I ako selektor nešto kaže ili traži od igrača, a svako radi po svome, onda od tima nema ništa!

    0
    0
    Odgovori
  7. Jel se svojevremeno Bobi nije uklapao u selektorovu koncepciju igre?Zato me sada cudi da ga je zvao i rekao mu da ce biti centralna figura reprezentacije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter