3
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZBOG TOGA JE JOŠ VEĆI: Privatna drama Miloša Teodosića tokom kvalifikacionog turnira!

Objavljeno: 11.07.16 u 20:30

Nije želeo da se puno priča o tome, ali treba odati veliko priznanje kapitenu reprezentacije Srbije na još jednoj lekciji iz privrženosti nacionalnom timu.

Srbija je pre dva dana obezbedila plasman na Olimpijske igre, prvi put posle 12 godina, a kapiten koji je vodio tim do velikog uspeha, Miloš Teodosić, imao je velikih privatnih problema, za koje je zaista mali broj ljudi znao.

Naime, tokom olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu, otac Miloša Teodosića, Miodrag, bio je u bolnici, tačnije na neurološkom odeljenju u Kliničkom centru Srbije, piše ‘Telegraf’.

TEO: Grupa je teška, obećavam da ćemo dati sve od sebe

Njegovo stanje tokom turnira nije bilo dobro, ali je po završetku finalne utakmice, prenosi ovaj medij, njegova zdravstvena situacija znatno bolja, te bi u utorak mogao da bude pušten na kućno lečenje.

Teo je nekoliko puta viđen u Kliničkom centru kako posećuje oca, ali se ovi privatni izuzetno teški momenti za njega nisu odrazili na njegove igre na parketu.

TA DOBRA ATMOSFERA: Raduljica isprozivao Bogdanovića (FOTO)

Čak je i u razgovorima sa novinarima bio uvek pristupačan, te je time još jednom dao primer kako se odnosi prema državnom grbu, bez obzira na situaciju.

Teo, kapa dole!

0
0
3 Komentara
    • Marjanovic nije i ne treba ni da bude tema. Dok su se momci zrtvovali za repku i borili, on je sa „bratom“ Parkerom visio po splavovima… Vodi ga kuci ako ti je toliko stalo…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter