3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE SPREMA ZA EVROLIGU: Pala prva dva potpisa…

Objavljeno: 10.07.16 u 09:35

Košarkaški klub Crvena zvezda ima težak zadatak pred sobom, a to je da nadomesti sve igrače koji su napustili tim i spremna uđe u novu sezonu Evrolige i ABA JTD lige.

Za to su potrebna pojačanja, ali i zadržati veći deo igračkog kadra iz prošle sezone. U Zvezdi su to ozbiljno shvatili, te su na pragu potpisa dva ugovora. Naime, crveno-beli će sledeće sezone zadržati reprezentativce Srbije Marka Simonovića i Nemanju Dangubića.

MALER: Kvinsi Miler teže povređen? (FOTO)

Marko će se Zvezdi obavezati na godinu dana i ostati do kraja sezone 2016-2017. Sa druge strane Nemanja će potpisati dvogodišnji ugovor, to jest do leta 2018. godine, čime Zvezda sebi obezbeđuje novac od obeštećenja ako neki bogatiji klub bude želeo sjajnog beka. Crvena zvezda će sledeće sezone moći da računa i na mlađe igrače popout Marka Gudurića i Boriše Simanića, a trebalo bi da ostane i kapiten Luka Mitrović. Ista situacija je i sa plejmejkerom Stefanom Jovićem koji je izrazio želju da još godinu dana nosi crveno-beli dres, a uprava će pokušati da produži ugovor sa reprezentativcem Srbije.

IZBORNA SKUPŠTINA: Crvena zvezda dobila ‘novo’ rukovodstvo, Delije kontrolišu

Crvenu zvezdu su za sada napustili Maik Cirbes i Kvinsi Miler, dok još uvek nije poznat status Tenrensa Kinsija. Takođe, pod znakom pitanja su drugi plejmejker Vasilije Micić kome je istekla pozajmica iz Bajerna, kao i centar Vladimir Štimac.

0
0
3 Komentara
  1. ..Sa Vasom Micicem ce biti spremna, bar sto se pevackog repertoara tice .!. XXAAXXAA .!. Ipak fmp ima suzen izbor navijackih pesama, pa Vasa Grobar peva naseeee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Imaš sužen izbor reči pa ti jedino preostaje da se sam sebi smeješ . Idi ken.aj i brzine menjaj u svoje dvorište. Lep je dan izađi i prošetaj kornjaču.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter