3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PADA JOŠ JEDAN POTPIS, DVA DOLASKA SE ČEKAJU: Delije će ova vest mnogo obradovati!

Objavljeno: 10.07.16 u 13:04

Posle Marka Simonovića i Nemanje Dangubića još jedan igrač se dogovorio sa upravom Crvene zvezde o produžetku saradnje.

Delije mogu da odahnu. Stefan Jović ostaje na Malom Kalemegdanu najverovatnije do leta 2018. godine. Rekorder po broju asistencija u Evroligi bio je na meti Barselone i pojedinih grčkih klubova (Panatinaikos i Olimpijakos), ali se on odlučio da ostane u Beograd bar još godinu dana. Produžetak ugovora trebalo bi da bude potpisan u narednih par dana.

Takođe, o tome smo već pisali, sa klubom su se dogovorili Marko Simonović i Nemanja Dangubić, te će i oni sledeće sezone predvoditi crveno-bele u Evroligi.

MALER: Kvinsi Miler teže povređen? (FOTO)

Kad je reč o pojačanjima, Sportski žurnal piše da su Čarls Dženkins i Nikola Milutinov pred vratima Zvezde. Obojici igrača odgovara sistem crveno-belih, a i dobra je sredina da se vrate na veliku scenu i ponovo dokažu kvalitet koji je pomalo postao „nevidljiv“ odlaskom iz Srbije.

DIRLJIVO: Kvinsi Miler je poslao poruku Cirbesu, a pomenuo je i Zvezdu (FOTO)

Po svemu sudeći na Malom Kalemegdanu odmora nema, rukavi su zasučeni i radi se punom parom…

0
0
3 Komentara
  1. YO I SOMI ZNAM DA STR FRUSTIRANI JER STE IDOD ZVEZDE I JOS JUCE TOKOM CELE UTAKMICE BILO JE 4 IGRACA ZVEZD U PETORCI ILI ZVEZDSSA A VSS SSMO BIRCA. Ucutite visse.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da da traze ga barsa,panata i olimpijakos,ali ce on produziti ugovor sa zvezdom i ostati jos godinu dana! Samo novinari mogu tako da dizu cenu igracima i niko vise!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter