13
Košarka

FOTO: STARSPORT

MORA NA OPERACIJU: Duletu potreban novi bubreg, čeka se donator?

Objavljeno: 06.07.16 u 09:29

Najtrofejniji trener u bogatoj istoriji KK Partizan, Duško Vujošević nalazi se na VMA zbog problema sa bubrezima, a u bolnici će ostati još koji dan.

Ipak, tu poblemima za iskusnog stručnjaka nije kraj. Naime, kako prenosi Informer, Dušku Vujoševiću je potrebno uraditi operaciju presađivanja bubrega. Kada će do zahvata doći zavisi od toga kada će se naći donator.

VESTI SA VMA: Evo kada će Dule Vujošević moći kući…

Dule će još par dana biti u bolnici, a onda će dolaziti na dijalizu sve dok ne bude urađena transplantacija. Samo je pitanje kada će naći donora – rečeno je Informeru od dobro obaveštenih izvora iz Partizana.

POŠTENO NAS JE UPLAŠIO: Stigli prvi rezultati Duška Vujoševića sa VMA

Vujoševiću se problem sa bubrezima javio pre nekoliko godina kao posledica šećerne bolesti, s kojom se iskusni trener bori već duže vreme. On je tako zbog bubrega već bio na lečenju na VMA tokom zime 2013. na 2014. godinu, kada ga je na klupi Partizana privremeno menjao pomoćnik Velimir Gašić.

0
0

13 Komentara

  1. Donator bi morao da bude AV, koji je i doveo svojim losim, segregatorskim i zlim „odlukama“ do toga da se DV stanje pogorsa. Ali Grobari ne moraju da strahuju, naucno je dokazano da ORGAN od donatora ne maenja SVEST PRIMAOCA DONIRANOG ORGANA, znaci DV i DALJE RAZMISLJA „SVOJOM GLAVOM“, K’O I UVEK , a i nece zatrovati svoju crno-belu cestitu KRV IZDAJNICKOM !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Trebao bi neko od zvezdaša da mu bude donator,da malo pročisti tu zlu krv koja je u njemu već dugi niz godina i učina ga malo boljim čovekom,mada sumnjam da se njemu može pomoći,isto kao i tebi što pišeš sve ove nebuloze.

      0
      0
      Odgovori
  2. Donator bi morao da bude AV, koji je i doveo svojim losim, segregatorskim i zlim „odlukama“ do toga da se DV stanje pogorsa. Ali Grobari ne moraju da strahuju, naucno je dokazano da ORGAN od donatora ne maenja SVEST PRIMAOCA DONIRANOG ORGANA, znaci DV i DALJE RAZMISLJA „SVOJOM GLAVOM“, K’O I UVEK !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Mislimo da ce mu dati njegovi verni grobari koji su se utrkivali juce da ce mu dati………..a da li oni imaju kakav njemu odgovara…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter