0
Evropske lige

JUVENTUS NE ŽELI DA TRGUJE: Sitijevih 44 miliona za Bonućija? Ne!

Objavljeno: 06.07.16 u 14:14

Petostruki šampion Italije Juventus bez previše razmišljanja odbio je unosnu ponudu Mančester sitija za jednog od svojih najboljih defanzivca Leonarda Bonućija.

Prema pisanju ‘Skaj sporta’ Mančester siti je poslao ponudu od 44 miliona evra za usluge stamenog štopera, ali po svemu sudeći Leonardo Bonući neće ići iz Juventusa.

Pep Gvardiola ga je video kao idealnu osovinu za svoju zadnju liniju, ali ‘Stara torinska dama’ ne želi ni po koju cenu da se odrekne nosioca svoje odbrane.

Bonući je i na Evropskom prventvu u Francuskoj bio jedan od najboljih igrača selekcije Italije, a postigao je i jedan gol iz jedanaesterca protiv Nemačke u 78. minutu, što je bio njegov prvi šutnuti penal u regularnom delu bilo koje utakmice u karijeri.

Bonući je petostruki uzastopni šampion Italije sa Juventusom, a tokom karijere je igrao i za Inter, Trevizo i Bari. U Juventusu je od 2010. godine.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter