0
Košarka

FOTO:STARSPORT

POŠTENO NAS JE UPLAŠIO: Stigli prvi rezultati Duška Vujoševića sa VMA

Objavljeno: 05.07.16 u 14:58

Duško Vujošević juče je ozbiljno uplašio sve istinske ljubitelje sporta kada je hitno primljen na Vojno-medicinsku akademiju.

Bez obzira na navijačku pripadnost bolest i problem sa zdravljem Duška Vujoševića koji se juče ponovo manifestovao ujedinio je istinske ljubitelje košarke u našoj zemlji. Stoga je mnoge zanimalo kakva je situacija sa bivšim trenerom crno-belih.

– Da bih mogao da živim i radim na kvalitetan način morao sam da preduzmem određene korake. Trenutno sam na hipoporoteinskoj dijeti. To znači da unosim što je manje moguće proteina kako bi zaštitio bubrege. Bolest zahteva disciplinu – rekao je za ‘Alo’ Duško Vujošević.

Dakle, u pitanju su redovni pregledi i kontrole koje je obavio Vujošević tokom boravka u Beogradu gde se nalazi već dve nedelje usled pauze u francuskom šampionatu gde je trener Limoža.

Ovo nije prvi put da je Vujošević na lečenju na VMA, jer je i krajem 2013. godine kada je bio trener Partizana takođe proveo određeno vreme u ovoj ustanovi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter