10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Željko Čačija

IPAK JE ISTINA: Ogromno pojačanje stiže u Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.16 u 15:26

Košarkaški klub Crvena zvezda ozbiljno se pojačao pred novu sezonu. U prethodnoj su crven – beli otišči daleko u Evroligi, sa novim igračem, mogu još dalje.

Kako piše Večernji list, Džejkob Pulen je novi igrač tima sa Malog Kalemegdana, a za dve sezone dobiće 950.000 hiljada evra, dvostruko više od Cedevitine ponude.

FOTO: Željko Čačija
FOTO: Željko Čačija

POTVRĐUJE SE PISANJE HOTSPORTA: Amerikanac ozbiljan kandidat za dolazak u Zvezdu (FOTO)

Amerikanac sa gruzijskim pasošem odigrao je odličnu sezonu u dresu Cedevite što ga je preporučilo crveno-belima.

FOTO: Željko Čačija
FOTO: Željko Čačija

Džejkob Pulen je prošle sezone sa Cedevitom igrao na tri fronta, a najbolji utisak je ostavio u Evroligi gde je postizao po 13,5 poena po utakmici. U karijeri je igrao za Bijelu, Hapoel Jerusalim, Vitrus, Barselonu, Sevilju, Brindizi i Cedevitu.

0
0
10 Komentara
  1. Svaka čast Čoviću! Ostavimo sve po strani, da li je krao na Kosovu itd, što se tiče košarke, čovek ima sistem, pametno ulaže. Za godinu dana Pulenu će dati kroz platu 475000€, a po završetku sezone prodaće ga za 1,5 – 2 mil evra i eto lova za nove igrače.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto bi Zvezda davala duplo više od Cedevite kad bi,siguran sam ,bilo dovoljno ponuditi isto ili 10% više i on bi došao zbog Evrolige i atmosfere u Areni.Franjevci očigledno teško podnose Zvezdinu dominaciju pa idu niskim udarcima,žele da ubace kost a Grobari se naravno uvijek prime k’o mladi majmuni.

    0
    0
    Odgovori
  3. 950 000 evra za pleja, koji je u prosloj godini dozivljavao poraze od KKP sa i preko 20 poena razlike..??!!! Jad i beda kako se i NA STA „izvlace“ pare iz BUDZETA R. Srbije i to preko gazde privatnog KK.. !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Gde si (gov.ar sa daske) gdk, koji se potpisuje sa raznim nadimcima (dark energy, Penzioner, Welcome to…) , da li si izašao malo da osetiš kako pirka vetrić. Pametnije bi bilo nego da svakodnevno iščekuješ Zvezdine vesti. Sanjaš bankomate, limenke, Ćokije, zastajkuješ dok pišeš sa tri tačkice, ostavljaš po tri znaka uzvika. Idi lepo u svoje dvorište i igraj se sa svojom kornjačom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter