0
Evropske lige

SITI DOBIO VELIKO POJAČANJE: Nolito potpisao, raduje se saradnji sa Gvardiolom

Objavljeno: 01.07.16 u 11:34

Tim koji će od sledeće sezone predvoditi Pep Gvardiola od danas je jači za španskog reprezentativca, dosadašnjeg fudbalera Selte iz Viga.

Mančester siti doveo je treće pojačanje za sledeću sezonu. Posle Arona Muja iz Melburn sitija i Ilkaja Gundogana iz Borusije iz Dortmunda, na Etihad je stigao i Nolito, reprezentativac Španije koji je za ‘furiju’ odigrao sva četiri meča na EP u Francuskoj.

Dosadašnji fudbaler Selte potpisao je ugovor na četiri godine, a kako je sam istakao, raduje se saradnji sa Pepom Gvardiolom.

– Mislim da je Pep Gvardiola jedan od najboljih trenera na svetu. Zna mnogo o fudbalu, pomoći će mi da napredujem i siguran sam da će iz mene izvući najbolje.

– Uradiću sve što trener bude tražio i pokušaću da ponovim dobru formu koju sam prikazivao u prethodnim klubovima. Igraću kao što uvek igram i nadam se da ću pomoći Mančester sitiju da pobeđuje – izjavio je Nolito.

Nolito je u karijeri igrao i za Granadu, Barselonu i Benfiku, a u Selti je u prethodne tri godine na 103 odigranih utakmica postigao 39 pogodaka.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter