2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROMENA NA KLUPI: Bivši bek Partizana i ‘zlatni’ košarkaš Jugoslavije na klupi Budućnosti

Objavljeno: 24.06.16 u 10:40

Košarkaški klub Budućnost dobio je novog trenera, pošto je smenjen Luka Pavićević.

Budućnost je ponovo zacrtala visoke ciljeve. Oni su borba za titulu u ABA JTD ligi. Još uvek nije poznato u kom će timu Podgoričani dočekati početak nove sezone, ali se bar zna sa kojim trenerom na kormilu.

Budućnost iz Podgorice je obavestila javnost da je novi prvi trener tima proslavljeni jugoslovenski košarkaš Vlado Šćepanović. Sjajnom nekadašnjem beku ovo će biti prvi posao kao šefu stručnog štaba. Kao igrač nastupao je za Budućnost, Efes, Partizan, Skiper, Panatinaikos, PAOK, Granadu, Mursiju i Panelinios. Sa reprezentacijom Jugoslavije bio je prvak Evrope i sveta.

0
0
2 Komentara
  1. Srecno Vlado, zelim ti da Buducnost bude 3 u Aba ligi, odmah posle 2-mege i naravno 1- KKP, a ispred mutanta, za koji si isto kao i Miloje izjavio, da ga ne bi trenirao ni za sve „prljave“ ili iz nelegalnih tokova novce sa ovoga Sveta .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Smaracu to sto ti zelis mozes samo da sanjas veceras,sutra,prekosutra i tako sve dok ne budes skapirao koliko si bolestan u glavu sa svojim komentarima.Vi ste proslost pomiri se s’tim.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter