3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRUJIĆEV POZDRAV ZVEZDI: Da nije nje, ne bi bilo ni mene

Objavljeno: 23.06.16 u 14:41

Crvena zvezda se svečanim koktelom oprostila od Marka Grujića, igrača koji je prošao sve omladinske kategorije kluba, i u prvom timu sa samo 20 godina ostavio veliki trag.

Pred put u Englesku, Marka Grujića pozdravili su saigrači i čelnici kluba.

– Sada već kao navijač želeo bih da se zahvalim Upravi kluba na ovom lepom gestu povodom mog odlaska. Ponosan sam što sam bio deo ove ekipe i što sam sa saigračima ispisao istoriju u domaćem fudbalu. Veliku zahvalnost za uspehe dugujem upravo njima, kao i klubu jer su mnogo pomogli mom napretku u prethodnoj sezoni i učinili me ponosnim na sve što smo zajedno postigli. Bez Crvene zvezde ne bi bilo ni Marka Grujića – poručio je mladi vezista.

Predsednik Svetozar Mijailović uručio je Marku prigodne poklone – uramljenu fotografiju, uramljen dres sa brojem 8 i olovku sa ugraviranom posvetom, uz želju da njom potpiše još značajnije ugovore u životu.

– Ovo je samo privremeni ispraćaj. Iako mlad, Marko je ostavio veliki trag u Zvezdi i svi u klubu, kao i navijači, smo mu zahvalni na tome. Siguran sam da će se jednog dana vrati u klub u kom je napravio prve fudbalske korake, a do tada mu želim što više uspeha, još mnogo velikih ugovora i trofeja – rekao je Svetozar Mijailović.

Iako će od ovog leta nastupati u Premijer ligi, kao navijač pratiće dešavanja u domaćem fudbalu.

– Zvezdi, naravno, želim mnogo sreće i uspeha. Kostur tima je sačuvan i siguran sam da će uspeti da urade ono što svi od njih očekuju – da se plasiraju u neko evropsko takmičenje jer kvalitet za to sigurno imaju. Verujem da ću od septembra uživati u prenosima evropskih utakmica sa Marakane – završio je Marko Grujić.

Marko je za Zvezdu debitovao 26. maja 2013. na meču protiv Vojvodine. Od tada je zabeležio 41 zvaničan nastup i postigao je šest golova.

PETKOVIĆ I PENAL ZA LIGU ŠAMPIONA: Ne znam da li ću odgovorom zabrinuti navijače, ali… (VIDEO)

0
0
3 Komentara
  1. ..zelim da demantujem SVE GORE NAVEDENO, NISTA od svega toga nije istina, niti sam ja to bilo gde izjavio. Dzoni Mijailovic moze da potvrdi da je sve sasvim suprotno, a ne njegov prezimenjak i sps predsednik fkcz Svetozar Mijailovic. Sve sto se desava u devastiranom premijer klubu je cista SARENA LAZA za NKV kadar populacije „navijaca“ tj. jeftinih „glasaca“ s’ MRAKane i od svih pokusaja spina, lazi i prevare u moje ime se u startu OGRADJUJEM ! Sportski pozdrav M.G.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter