0
Domaći fudbal

FSS: Fudbalski kamp u organizaciji saveza

Objavljeno: 23.06.16 u 14:17

Svi hoće da uče u Srbiji i od Srbije. Kako drugačije definisati sliku i atmosferu pred novi Trening kamp Fudbalskog saveza Srbije za koji vlada ogromno interesovanje? Edukacija onih koji žele da se upoznaju sa načinom na koji su u velike igrače stasali mnogi asovi srpskog fudbala, ovog leta održaće se u dva termina: od 9. do 15. jula 2016. a zatim od 16. do 24. jula 2016.

Ono što je najinteresantnije jeste činjenica da su prijave za Letnji trening kamp FSS stizale bukvalno iz celog sveta, tako da će u Sportskom centru u Staroj Pazovi boraviti i deca iz Kolumbije (Bogote), SAD (Njujorka), Izraela, Rusije (Moskve)…

I to nisu deca naših iseljenika ili gastarbajtera, već oni koji žele da steknu malo znanja i iskustva u zemlji Dejana Stankovića, Nemanje Vidića i mnogih drugih legendi srpskog fudbala.Naravno, najviše učesnika u kampu biće sada već tradicionalno iz zapadnih zemalja, pre svega Austrije i Švajcarske, a radi se o našoj deci koja su tamo rođena.

Sa svima će tokom sedam dana boravka da rade najiskusniji treneri i instruktori FSS koji su i najbolji svedoci dosadašnjih utisaka svih polaznika kampa. Jednostavno, radi se o danima koji ostaju u sećanju za sva vremena, upoznavanju onih koji za kratko veme postaju prijatelji za čitav život.Prijave za kamp mogu se još uvek izvršiti preko kamp@sportskicentarfss.co.rsili tel. +381646706008 i +381646706038.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter