17
Košarka

ŠOU VUJOŠEVIĆA: Čović je iz kamenog doba! Crveno-beli poručili – ‘Došlo je naše vreme’!

Objavljeno: 21.06.16 u 14:16

Vrlo zanimljivo bilo je u sudnici Palate pravde u Beogradu gde su se u sučeljavanju sastali Duško Vujošević i predstavnici Crvene zvezde bez prvog čoveka Nebojše Čovića.

Duško Vujošević stigao je na suđenje povodom tužbe koju Crvena zvezda je podnela protiv njega zbog navodnog ‘rušenja ugleda kluba’. Zato je moralo da dođe do novog sučeljavanja koje je donelo nove zanimljive dijaloge.

Njih prenose ‘Mondo’ i ‘Kurir’ koji ističe da je 80 minuta Vujošević vodio ‘rat’ protiv predstavnika Crvene zvezde, advokata kluba i direktora Davora Ristovića.

Sudija je na početku pitao dve strane da li može da dođe do pomirenja, jer kasnijom presudom neće biti zadovoljne dve strane, dodajući: „Samo crno ili belo, ali pomirenje sve rešava“.

Vujošević je na to uzvratio: „Samo da ne bude crveno-belo“.

Advokat Zvezde se umešao: „Nemojte crno, može ovo belo, prihvatamo“, a Davor Ristović je dodao: „Došlo je crveno-belo vreme“.

Sudija: „Uf, dobro, dobro. Evo, biće crveno ili crno. Je l’ sada bolje?“.

Ristović je rekao da je Zvezda spremna na kompromis, ako se Vujošević izvini. Bivši trener Partizana je to odbio ovim rečima: „Ne razumem optužnicu, nemam šta da se izvinim“.

Advokat Vujoševića se nadovezao: „Sve tužbe i kontratužbe Čovića i Vujoševića su prema međusobnom sporazumu povučene. Onda se pojavljuje ovo što zaista nema smisla, jer samo ima za cilj da se Vujošević izloži neprijatnosti“.

Vujošević je dodao i da nije znao za postojanje ove tužbe.

Sudija ga je potom upitao da li bi, da je znao za ove tužbe, pristao na međusobno povlačenje tužbi i kontratužbi.

Vujošević: „Naravno da ne bih“.

Potom je nastavljeno prepucavanje i usledio je najzanimmljiviji deo suđenja.

Duško Vujošević: „A otkad je to Nebojša Čović u Crvenoj zvezdi Telekom?“.

Advokat Crvene zvezde: „Oduvek. Član je Predsedništva kluba“.

Duško Vujošević: „Oduvek? Šta, od praistorije?“.

Advokat CZ: „Da, iz doba paleolita i neolita. Otkada je došao na Mali Kalemegdan, pre oko pet godina“.

Duško Vujošević: „I liči kao da je izašao iz neolita (mlađe kameno doba)“.

Suđenje će biti nastavljeno 1. avgusta.

0
0

17 Komentara

  1. I pre 90 ih su ljudi birali a do tad sve u rukavicama. Sad je jasno da Srbiji fale duševne bolnice. Kompleksi iz Ljutice su od osnivanja i džabe im svo zlo sveta.

    Jedno društvo je proizvodilo sportiste i vrhunske rezultate a drugo je simbol laži i otimanja.

    Ne bi postojali ni u petoj ligi danas.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si ocigledno pobrkao loncice i zamenio klubove ali ono,bas,bas…pa ceo svet zna da je Zvezda najtrofejnije SD sa najvecim brojem reprezentativaca a samim tim i proizvodnjom vrhunskih sportista ali tebi se nesto otkacilo u glavi,najverovatnije.

      0
      0
      Odgovori
  2. Opet glupi zvezdasi lupetaju,ne radi se ovde o meni ,nego sam govorio o misevima uodnosu naDV.ONI suza njega misevi.Grof,Terza ,Blazo ,Radonjic,Grofovi pomocnici su sve Crnogorci o tome toliko.Zasto ne demantujete sustinu,a to je vi ste unistili imidz zvezde ane DV,Da li je istina sve ovo sto sam napisao,to je pitanje za vas ,misevi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mora neko da uteši ove franjevci jer ništa nisu osvojili ove sezone a ja mislim da je to zato što nema prebijanja sudija po svlačionica, gepekovanja, krađa Šumanovića i Lubarde. A koliki je stručnjak ovaj divlji vepar pokazuju titule koje je osvojio van zemlje. Zato nije ni potrebno njegovo izvinjenje …… Dukljanin i čojstvo ne biva!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. УМРЛЕ ДЕМОКРАТЕ, А СА ЊИМА И ГРОБАРИ. НАЈБОЉИ ИГРАЧ СВИХ ВРЕМЕНА ГРОБАРА, ТОЛЕ КАРАЏИЋ СЕ ВРАЋА У СВОЈ КЛУБ.

    0
    0
    Odgovori
  5. glupi cigani, davor ristovic nas proslavljeni reprezentativac i covic poznata lopuza, napravice im dule isto sto i seselj u hagu.. nije mi samo jasno ako je klubu narusen ugled kako ce to da se popravi ukoliko se on izvini? hahaha pa oni su guplji nego sto izgleda..

    0
    0
    Odgovori
  6. ДОШЛА БУДАЛА У СРБ.ДА ЗАБАВЉА ГРОБАРА.ШТО НЕЈДЕ У Ц.ГОРУ пА ТАМО нЕК ПРАВИ ЦИРКУС…ЧЕКА ГА ПЕЦАРОШ’,

    0
    0
    Odgovori
    • A sta bese Radonjic,srbin iz Topole mozda?!Bolje da cutis pa da mislimo da si glup nego da progovoris pa da to i dokazes.

      0
      0
      Odgovori
  7. Sta hoce ovi misevi od Duleta,da se izvini kome i zasto.Zato sto su PRODALI GRB,KOSEVE,ISPALI AZ ABA LIGE ,UGASILI KLUB,NAPRAVILI DUG OD 18 MIL. EVRA.Zato im je narusen svetski kosarkaski imidz,Dule je kriv sto ih nije bilo nigde 40 godina,Gebels je mala beba za ove.KK,FK,VK ,NAPRAVE DUG STO SVI SPORTSKI KLUBOVI U SRBIJI NISU ZAJEDNO MAPRAVILI .I VRATI IH U ZIVOT ,ZNA SE KO,MEDJUTIM NJIMA TREBA KRIVAC A TO JE BIVSA VLAST,TOLE ,DULE…..SVE NAJGORE O NJIMA I POTRAZITE KRIVCE U SVOJIM REDOVIMA ,AIMA IH GOMILA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter