15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Nikad se neću izviniti Zvezdi!

Objavljeno: 20.06.16 u 21:52

Bivši trener Partizana Duško Vujošević istakao je da se neće izviniti Zvezdi i FMP za sve što je rekao, a ova dva tima ga tužila zbog toga.

On je istakao za MocartSport da se nikada neće izviniti Zvezdi, jer stoji iza svake reči koju izneo. Takođe, ističe da mu je Crvena zvezda nudila povlačenje tužbe ako se izvini.

– Iako sada pokušavaju da prošire tužbu pozivanjem novih svedoka, Dragana Đilasa i Andreja Vučića, ljudi iz Zvezde su rekli da bi bili spremni da povuku tužbu ako se izvinim. Rekao sam da neću da se izvinim jer verujem da je istina sve što sam govorio. Pritom, smatram da sud ne bi trebalo da se zloupotrebljava za mobing. Sad je novo ročište zakazano za 1. avgust. Bojim se, međutim, da bi i to moglo kasnije da se pomeri za neki drugi datum i da već uđe u onaj period kada će mi početi obaveze u Francuskoj. Stojim iza stvari koje sam pričao, a moram da kažem da ne razumem optužbu. Tako bi svako mogao da bude optužen – rekao je Vujošević za MocartSport.

Duško Vujošević se 4. avgusta vraća u Francusku gde počinju pripreme Limoža za sledeću sezonu.

0
0

15 Komentara

  1. Sta su ti traume…i ovako daleko kad je…i sa ovako unistenim klubom od strane drzave…vas i dalje plasi Partizan i Dusko Vujosevic!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto bi se izvinjavala osoba kojoj su reč i obraz poput toalet papira.Niti treba tražiti izvinjenje,nego pare ako izgubi na sudu.Drugo,ovaj „gospodin“ trener bez rominga,će se ugušiti u svom smradu i mržnji prema CZ.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa ukoliko se dokaze da DV nije u pravu za sve sto je rekao,bio bi red da se izvini.Medjutim ne vidim kako bi to mogli da dokazu?Jedino ako te cinjenice budu utvrdjivali oni koji su dokazali i da je utakmica na Vracaru (2-0)2-6 potpuno regularna.

    0
    0
    Odgovori
  4. Banana je bila dok ste vi tukli i za uši vikli a sada više nije pa vam smeta ,ali to je već vaš problem koga briga….

    0
    0
    Odgovori
  5. Vujosevic je u pravu, ali sta to vredi kada je ovo Srbija. Na sopstenoj kozi sam osetio kako se na ovim prostorima prvo donese presuda a onda traze i falsifikuju dokazi.

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto nije govorio istinu za vreme Borisa nego je kupovao slike od par desetina hiljada evra?Sada je postao posten kada mu vise ne trpaju dolare u d.pe!!!

      0
      0
      Odgovori
  6. Nemate Vi, generale, zasto da se izvinjavate bilo kome! A oni ce imati… kada jednog dana pravda zaviri u ovu banana drzavu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter