0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TEO ‘GOLICA MAŠTU’ DELIJAMA: Zvezda će mi se sigurno desiti!

Objavljeno: 19.06.16 u 15:25

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić sa velikim isčekivanjem očekuje novu reprezentativnu akciju, a govorio je i o barjaktaru u Riju, NBA, Crvenoj zvezdi…

U intervjuu za ‘Blic’ Teodosić je, pre svega, pričao o predstojećim kvalifikacijama za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru i uticaju srpske publike na njega i saigrače.

– Mnogo će nam značiti. Upravo zbog faktora publike i jesmo svi priželjkivali da budemo domaćini. Naravno, publika će stvoriti i određeni pritisak, ali verujem da imamo i fizičke i mentalne snage da budemo najbolji kada bude najvažnije. Neće nimalo biti lako uprkos optimizmu koji vidim kod navijača. Moraćemo da damo maksimum na svakom meču. Najvažnije je da budemo kompletni i zdravi – kaže Teodosić za „Blic“.

MIODRAG RAŽNATOVIĆ: Bobi želi da igra za reprezentaciju, ali u Riju!

Više puta do sada je ponavljao da su Olimpijske igre za njega ostvarenje sna, a tek medalja u Riju bi bilo nešto posebno. Međutim, ne vidi sebe kao barjaktara na otvaranju Igara, ukoliko do toga dođe, makar ne ispred Novaka Đokovića.

– Barjaktar treba da bude Novak, tu nema dileme. On je najveći ambasador srpskog sporta i Srbije uopšte. O sebi ne želim da pričam, nije umesno. Patriota sam i sve što ima veze sa Srbijom i predstavljanjem Srbije za mene je čast.

‘SALE NACIONALE’ U DILEMI: Ovih šest igrača su u igri za naknadni poziv među ‘orlove’ (ANKETA)

O NBA…

– Videćemo. Ne zavisi to samo od mene. Rekao sam odavno da neću da idem u NBA po svaku cenu, i neću. Imam godinu dana ugovora sa CSKA i njihov sam igrač, oni će imati i prvenstvo kad se bude pravio novi ugovor pa ćemo videti…

Dao je i obećanje koje raduje sve Delije.

– Zvezda će se sigurno desiti u mojoj karijeri, uz uslov da budem zdrav. Kada će se desiti, ne znam, ali neću u nju doći da statiram, nego da pomognem i uradim nešto. Ja sam igrač CSKA još godinu dana, to je jedina sigurna stvar.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter