2
Evropske lige

MURINJO U OFANZIVI: Zvezdaš meta od koje ne odustaje!

Objavljeno: 19.06.16 u 22:36

Žoze Murinjo ne odustaje – Nemanja Matić po svaku cenu prelazi u Mančester Junajted!

Ono o čemu se šuškalo praktično od kako je Murinjo preuzeo kormilo Mančester Junajteda, danas je dobilo potvrdu.

Naime, kako piše „Miror“, na „Stamford Bridž“ stigla je ponuda po kojoj „Crveni đavoli“ nude Matea Darmijana u zamenu za Nemanju Matića!

Darmijan nije u planu Murinja koji traži nešto drugačijeg beka. Kako se Darmijan savršeno uklapa u stil igre Antonija Kontea, koji će preuzeti ekipu Čelsija, vrlo je moguće da do transfera i dođe čim se okonča šampionat Evrope u Francuskoj, pogotovo zato što je Konte, čini se, izgubio trku sa Mančester Sitijem za kapitena Švajcarske, Stefana Lihtštajnera.

Matić je, sa druge strane, kod Murinja pružao sjajne partije, pa je za očekivati da bivši Zvezdin omladinac ima želju da ponovo sarađuje sa bivšim trenerom.

MURINJO PRAVI TIM SNOVA: Bonući meta ‘Crvenih đavola’

0
0
2 Komentara
  1. Ne razumem zasto toliko histericno zvezdasite na vasem sajtu? Sta ima veze da li je Matic zvezdas ili ne sa ovom info ? Preteraste ga, a ja samo primecujem koji stepen stupidnosti mogu sresti na vasem sajtu.Kako god, ne mislite da niste primeceni kao smetljarski poturcenjak sajt i da ce to proci tek tako. Da stehot jeste, ali da ste glupi= jeste, takodje.
    Malo se dozovite i ne rovarite po srpskom javnom medijskom prostoru kao najokorelija platforma ciganskog kluba. Ako to ocigledno jeste, a izgleda bas tako-da ste, onda brate javno se tako deklarisite i u logou,pa da znamo. Bas ste fukare.Neverovatni su nacini na koje dajete ekstra prostor za ciganski klub. Ponekad i desetak uzastopnih tektova i naslova se nadje na sajtu izareda, a vasa sklonost trazenju alibija za frajlicu kad god je kriza je neprevazidjena. Poput takstova o Glodjovicu i izmeisljanja sudijskih intervjua koji velicaju glodjavu sotonu kao super sudiju. A tak, kad se u prvom licu obracate frajlici u stilu „Zvezdo, eno ovo, eno ono, sad cigancice uradi to i uradi ovo…“. Vi ste neverovatan primer zloupotrebe novinskog prostora i Partizan ce od sada uciniti sve da vas otkaci iz mreze. Budite uvereni da necete preziveti!Zasto vam ovo pisem.? Jednostavno sto nanosite stetu svim klubovima u zemlji i zbog toga sto ignorisete cinjenicu da ni jedan klub na svetu ne znaci nista ako je sam.VAs ne interesuje liga, niti jedan drugi klub, na glavne rivale cigancice se osvrcene sa malicioznim naslovima i insinuativnim naslovima (sacuvali smo brojne primere toga…) Malo se dozovite, inace vas kao zvezdinu reviiju ceka pakao vrlo specificne prirode. Tada ce te pozeleti da se nazovete i zvezdinim govnom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter