0
Odbojka

Foto: OSS

GRBIĆ NAKON POBEDE NAD POLJSKOM: Ne bojim se kad igramo kako znamo

Objavljeno: 19.06.16 u 20:59

Nikola Grbić je, nakon ubedljivog trijumfa reprezentacije Srbije nad ekipom Poljske, istakao da se ni najmanje ne plaši ko ogd bio sa druge strane, kad naš tim igra kako zna.

– Drago mi je što se ponavljam iz dana u dan, momci su od prvog poena ušli maksimalno koncentrisani, to je nešto što nam mnogo treba, nedostajao nam je kontinuitet dobrih igara. Nadam se da je ovo prvi korak ka postizanju tog cilja. Čini mi se da se angažovanost primećuje na svakom poenu u svakom setu, nebitno u kom sastavu igramo, koliki je rezultat i ko je protivnik, kada smo mi ovakvi kakvi jesmo, ne bojim se za krajnji rezultat, rekao je Grbić za B92.

Potom je dodao da ipak nema previše vremena za odmor:

– Zadovoljan sam kako su momci izneli ovaj vikend protiv teških protivnika. Ostaje da nastavimo u istom ritmu, da probamo da odmorimo jedan dan, pa da se od utorka vratimo u isti ritam, zaključio je legendarni odbojkaš naše reprezentacije i aktuelni selektor.

SVETSKA LIGA: Odbojkaši maksimalni i protiv Poljaka

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter