0
Evroliga

FRIDZON OSTAJE U MOSKVI: Još dve sezone u dresu CSKA

Objavljeno: 16.06.16 u 13:30

Košarkaš moskovskog CSKA Vitali Fridzon produžio je ugovor na još dve sezone, saopšteno je na sajtu šampiona Evrope.

Fridzon je u CSKA stigao 2013. godine iz Himkija, čije je boje branio devet sezona i osvojio Evrokup, Kup Rusije i VTB ligu.

– Srećan sam što ostajem u klubu u kojem imam dosta prijatelja, istomišljenika i rođenih pobednika. Zahvalan sam treneru i upravi na poverenju. Posle savršene sezone, teško je očekivati još više i znamo da će protivnici igrati sa još većim motivom protiv nas, rekao je 30-godišnji bek.

Od dolaska u ekipu CSKA, ruski reprezentativac postao je jedan od ključnih igrača i do sada je odigrao 186 utakmica uz prosek od 8,2 poena, 2,1 skoka i 1,3 asistencije za 17,7 minuta provedenih na terenu.

Sa CSKA ima osvojene dve titule u VTB ligi i ovogodišnju Evroligu, dok je sa nacionalnim timom osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu 2011 i bronzu na Olimpijskim igrama 2012.

„Armejci“ su prethodni produžili ugovore i sa Nando De Koloom, Viktorom Hrijapom, Ivanom Lazarevom, kao i trenerom Dimitrisom Itudisom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter