9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IDE NA SVE ILI NIŠTA: Crveno beli pukovnici ili pokojnici (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.16 u 18:16

O ozbiljnosti uprave Zvezde da se plasira u neko evropsko takmičenje možda bolje od svega govore informacije sa ruskog portala „Sovsport“.

Guelor Kanga meta je Crvene zvezde i velika želja trenera Miodraga Božovića. Ofanzivni vezista Rostova, ekipe koja je ove sezone zauzela drugo mesto u šampionatu Rusije, premišlja se između ove dve ekipe. Rostov mu nudi novi ugovor, ali Kanga je, prema pisanju ruskog portala, blizu dolaska u Beograd, i to ne samo zbog Miodraga Božovića. Naime, kako pišu Rusi, Crvena zvezda Kangi nudi bolje uslove od ruskog tima!

PREPREKA MANJE: U Zvezdi ga čekaju raširenih ruku, ali… (VIDEO)

Kad se uzme u obzir to da je Crvena zvezda u poprilično nelagodnoj finansijskoj situaciji, nije teško zaključiti da tim srpskog šampiona ide bukvalno na sve ili ništa, jer je teško poverovati da Zvezda, u slučaju da ostane bez plasmana u neko evropsko takmičenje, može finansijski da izdrži finansijske obaveze na koje se obavezala.

Ostaje nam da sačekamo Kanginu odluku.

(Youtube/Srpski Fudbal)

ZVEZDA PREDSTAVILA FIBELA: Istorija Zvezde je impresivna!

0
0
9 Komentara
  1. Narodna banka i Tabakovicka moraju slusati knjaza i Zvezdu tajno finansirati iz emisionog rezidualnog profita . Koliko god je to zalosno toliko je u pravljenje ogromnog nepoverenja medju ligasima cime se potpuno ugrozava SL Srbije. Inace, niko ne veruje da Zvezda bez te garancije moze ici na taj blef i formirati ogromne obaveze bez prebijene kinte.Isplativace ona strance preko privatnih ucenjenih firmi ali ce deblji kraj izvuci domaci igraci koji ce biti na kraju ,u slucaju izvesnog neuspeha u kvalifikacijama,prinudjeni da oprastaju potrazivanja. Kad pocne prvenstvo, ne mogu se pobuniti jer sta ce tad, ne mogu menjati klub i moraju cutati. To je ocigledno Terzicev model spasa ali sto se kaze ko u lopovluku trazi spasenje taj ce hodati u dronjcima. Opstanak kluba je iznad svih trofeja i zato mi je potpuno razumljivo odgovorno ponasanje nekih drugih klubova u prelaznim rokovima.

    0
    0
    Odgovori
  2. A bre go..do do koske(citaj dark E) tebe opet pustili iz ludnice i dali ti mobilni u ruke…ccc zato i propadamo u svakom smislu sto ludaci i psiholoski labilne osobe nisu tamo gde im je mesto… pff jadan tvoj partizan s umobolnim navijacima ko sto si ti…naravno ne odnosi se na normalne navijace partizana za njih sportki pozdrav..a za ove „do koske“..jbg welcome to real life i crveno-belu eru…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter