1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠTA ĆE BITI SA JOVIĆEM: Velikani čekaju u redu?

Objavljeno: 12.06.16 u 00:22

Stefan Jović je bio jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde u ovoj uspešnoj sezoni, a sada se postavlja pitanje hoće li Crvene zvezda uspeti da zadrži sjajnog organizatora igre.

Posle poslednje utakmice sa Partizanom u finalnoj seriji KLS lige Stefan Jović je najavio ostanak u Zvezdi, to jest podsetio je pripadnike „sedme sile“ da sa crveno-belima ima ugovor na još godinu dana. Ipak, mnogi sumnjaju u to da će reprezentativac Srbije ostati u Zvezdi, jer je i klubu potrebna finansijska inekcija, a ona bi došla prodajom. Kako kažu u menadžerskoj agenciji koja zastupa Jovića, postoje ponude bogatih klubova.

EUFORIJA: Stefan Jović dvostruko obradovao Delije po osvajanju titule, Miler ne baš…

– Kad prođe slavlje i kad se sve malo stiša, u pauzi pred pripreme za kvalifikacioni turnir za Rio, Stefan i mi iz agencije koja ga zastupa, analiziraćemo prethodnu sezonu i napraviti plan za dalje. Ali ponovio bih što je Stefan rekao – ima ugovor sa Zvezdom do 30. juna 2017. – rekao je Aleksandar Rašković iz agnecije Vaserman za Novosti.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter