3
Košarka

FOTO: STARSPORT

FMP NIJE USPEO: Mega dobila ‘majstoricu’ i zadržala mesto u ABA j.t.d. ligi

Objavljeno: 12.06.16 u 22:05

Dva puta su uspeli, ali ne i treći put. Mega Leks je dobio peti meč serije za treće mesto protiv FMP-a rezultatom 81:73.

Peti meč u Sremskoj Mitrovici bio je odlučujući za treće mesto u košarkaškoj Superligi, ali i za ime kluba koji bi predstavljao Srbiju u regionalnom košarkaškom takmičenju. To će biti Mega Leks koji je u seriji punoj preokreta slavio sa 3:2 i srušio nade FMP-a da može do velikog uspeha.

Večerašnji meč odlučila je bolja odbrana tima Dejana Milojevića, ali i za nijansu više raspoloženih igrača koje je sa fantastičnih 34 poena predvodio Rade Zagorac. Odličan je večeras bio i Aleksandar Rašić sa 23, dok je Zubac imao 17, a Ivanović 15 poena.

Na drugoj strani Lazarević je imao 20, Davidovac je imao 14, a Dobrić 10 poena, dok je Filip Čović ostao na svega pet datih koševa.

 

0
0
3 Komentara
  1. ..Aaaa KAKO ce sada, u „slucaju“ novog POSRTANJA crvenog ZLA ex. YU, da se PONOVO FUZIONISU ili kloniraju crvenu, kada su OVI „ispali“ s’ JADRANAAA..??? .!. XXAAXXAA .!. OCEKUJE SE HITAN SASTANAK U PONOC, „originalni“ KK je DOZIVEO KRAH, tj. SLOM !!! .!. XXAAXXAA .!. U Srbiji naredna 3 dana-DANI ZALOSTI i spustene zastave na POLA KOPLJA, A „PLEH“ MUZIKA NEKA IM „TIHO“ SVIRA..NA SPROVODU.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Aaaa KAKO ce sada, u „slucaju“ novog POSRTANJA crvenog ZLA ex. YU, da se PONOVO FUZIONISU ili kloniraju crvenu, kada su OVI „ispali“ s’ JADRANAAA..??? .!. XXAAXXAA .!. OCEKUJE SE HITAN SASTANAK U PONOC, „originalni“ KK je DOZIVEO KRAH, tj. SLOM !!! .!. XXAAXXAA .!. U Srbiji naredna 3 dana-DANI ZALOSTI i spustene zastave na POLA KOPLJA, A „PLEH“ MUZIKA NEKA IM „TIHO“ SVIRA..

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Aaaa KAKO ce sada, u „slucaju“ novog POSRTANJA crvenog ZLA ex. YU, da se PONOVO FUZIONISU ili kloniraju crvenu, kada su OVI „ispali“ s’ JADRANAAA..??? .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter