3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POZIV I APEL: Delije, hvala vam, svi večeras na Kališ da grmi Beograd

Objavljeno: 09.06.16 u 14:52

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kome se pozivaju svi navijači da večeras pomognu svojim ljubimcima u borbi za titulu prvaka.

Partizan je domaćin utakmice, te će u halu „Aleksandar Nikolić“ moći da uđe svega 400 Delija. Ipak, na drugoj strani grada biće organizovano zajedničko gledanje utakmice. Poziv je upućen preko saopštenja koje HotSport prenosi u celosti:

– KK Crvena zvezda Telekom još jednom je na vrlo visokom nivou organizovao meč finalne serije Super lige Srbije bez incidenata. Klub se zahvaljuje navijačima na fer i korektnom navijanju kao i Policiji koja je uložila veliki napor kako bi obezbedila prostor unutar i oko dvorane i šalje apel simpatizerima crveno-belih da sportski navijaju i u četvrtoj utakmici.

KK Crvena zvezda Telekom prema dogovoru pre početka finalne serije, ima pravo na 400 ulaznica kada je Partizan domaćin, ali je interes navijača našeg kluba za utakmice u kojima Crvena zvezda igra kao gost mnogo veći, što su naše pristalice pokazale i u nedelju, kada veliki broj njih koji je došao ispred dvorane „Aleksandar Nikolić” nije mogao da uđe u halu.

Kako bismo sprečili ponavljanje identične situacije, eventualne incidente, ali i olakšali posao predstavnicima Policije i redarskih službi, KK Crvena zvezda Telekom odlučio se na ovakav potez – odnosno da omogući praćenje utakmice na Malom Kelemegdanu, svima koji žele da bodre crveno-bele, koji vode u finalnoj seriji sa 2-1.

Ovim putem molimo sve navijače koji nemaju karte za utakmicu da ne dolaze ispred dvorane već da bodre svoje ljubimce na Kalemegdanu.

One koji budu našli svoje mesto u hali ‘’Aleksandar Nikolić’’ molimo da navijaju fer i sportski, bez paljenja baklji i ubacivanja bilo kakvih predmeta u teren – piše u saopštenju KK Crvena zvezda.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter