2
ATP

VELIKI POTRES U SVETU TENISA: Gasi se jedan od najvećih turnira?

Objavljeno: 02.06.16 u 09:48

Ako je sudeći po izjavi Žila Bertonija, bivšeg direktora Rolan Garosa, ovaj prestižni turnir možda broji svoje poslednje dane.

Nakon mnogobrojnih kritika upućenih organizatora zbog velikih problema prouzrokovanih kišom, oglasio se i Žil Bertoni, direktor turnira u periodu od 1986-2001:

– Otkazivanje celog dana predstavlja gubitak između milion i po i dva miliona evra. Ogroman gubitak koji će se osetiti i narednih godina, istakao je Bertoni.

Potom je istakao da nije problem samo u finansijama:

– Ugled je oštećen… Ukoliko je rizik da se ovo ponovi preveliki, napustiće turnir, dodao je Bertoni.

Ova izjava nadovezala se na zamerke publike zbog otkazanih mečeva, ali i samih tenisera, koji smatraju da je veliki problem nedostatak reflektora, mali prostor namenjen teniserima, dok je pitanje krova postalo nešto o čemu će sigurno biti reči i narednih meseci.

VILANDER PONOVO ‘PECKA’: Titula na Rolan Garosu bez Rafe nije prava pobeda i Novak to zna

0
0
2 Komentara
  1. Ne treba da se ugasi turnir, vec da se oduzme Francuzima i dodeli drugoj drzavi, koja bi to ozbiljno shvatila. Francuske seljacine nisu mogle ni reflektore da stave, a kamo li krov na glavni teren! Idioti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter