4
Košarka

FOTO: TWITTER

SAVEZ NA SVE ILI NIŠTA: Vredi li Bobi ovolikih para?

Objavljeno: 02.06.16 u 11:21

Centar San Antonija biće u prilici da igra za reprezentaciju, ali suma tera prosečnog navijača da se zapita da li vredi.

Dragan Đilas je istakao da prepreka više nema:

– Našli smo način da osiguramo Marjanovića! Ne postoji više nijedan razlog da ne igra za reprezentaciju, rekao je predsednik KSS za „Blic“.

Ipak, postavlja se pitanje da li je ta cena prevelika?

RADONJIĆ PIŠE ISTORIJU: Zvezdin strateg na korak do večnosti (VIDEO)

Naime, kako prenosi „MocartSport“, Marjanović je preko FIBA osiguran na tri miliona dolara, što bi trebalo KSS da plati, dok će Marjanović i sam dodati određenu sumu kad, početkom jula, dobije novac od Sparsa kao ograničeno slobodan igrač.

Sve to pod uslovom da Marjanović pristane.

Ipak, velika je nedoumica da li je takav rizik neophodan, kad se uzme u obzir činjenica da je reprezentacija Srbije, objektivno gledano, najjača na kvalifikacionom turniru u Beogradu.

Bilo kako bilo, preduslovi su stečeni, ostalo je da Marjanović potvrdi nastup.

DŽIKIĆ PRED ZVEZDU: Očekujem ‘svinjo debela’ i ‘pi*ko ćelava’, razočarali smo veliki broj ljudi!

0
0
4 Komentara
  1. Jokicu nemora da se placa osiguranje zato sto je pod ugovorom i to pokriva fiba a Bobi je trenutno bez ugovora i fiba to nepokriva. a onda se i zapitas neko ko nije bio u timu u kvalifikacijama ode na OI a neko ko je to izborio ispadne iz tima a i plus dodatne utakmice za sto bolje uigravanje

    0
    0
    Odgovori
  2. Da smo cigani pa da navijamo da reprezentacija izgubi turnir kako bi smenili ridjokosu Dabovic. Tako su se oni svetili Toletu a navodno su stub srbstva? Jedno brdo dva univerzuma.

    0
    0
    Odgovori
  3. a sta je sa jokicem? jer ako on nema toliku sumu novca kao uslov, on moze lagano da nam igra centra u kvalifikacijama gde realno ni nemamo jakog rivala, na OI je vec druga prica, tu nam je bobi jako potreban

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter