8
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

GDE IMA DIMA: Dobro poznato ime stiže na Marakanu? (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.16 u 22:50

Crvenu zvezdu bi mogao da pojača jedan od dobro poznatih fudbalera.

Miodrag Božović želi da stvori Crvenu zvezdu koja će biti kadra da se nosi sa najjačim ekipama, a kao jedan od igrača koje vidi kao dobar dodatak je nekadašnji fudbaler tima sa Marakane, Goran Čaušić.

Čaušić (24) nije uspeo da se izbori za bitniju ulogu u prvom timu Zvezde pod Robertom Prosinečkim, pa je, nakon sezone u Radu, prešao u turski Eskišehir. Kako je turski tim ispao u drugu ligu, otvara se mogućnost da se Čaušić vrati na Marakanu. Plus u njegovom slučaju je to što pokriva obe centralne pozicije u veznom redu, čime bi Zvezda pokrila odlazak Marka Grujića.

(Youtube/Aleksandar Pajovic)

ZVEZDA GAZI REDOM: Crveno-beli praše koga stignu

0
0
8 Komentara
  1. Ovo su jako tanka pojačanja za ulazak u bilo koje evropsko takmičenje.Ovo je dovoljno možda samo za Jelen Super ligu.Ovo se naziva nagomilavanje nepotrebnih igrača,tj. neplansko sprovodjenje prelaznog roka.Idemo po principu, ajde ako ne možemo da dovedemo iole jače pojačanje tipa Luča, Huga, Donalda onda daj šta daš…

    0
    0
    Odgovori
  2. Robi je te godine bukvalno pustao svakojake panjeve da igraju (jbga takva je bila situacija) ako tada nije bilo mesta za njega sad nikako nece i ne treba da bude . Pucati na veliko ako treba zaduziti se ali ako se udje u ls resio si problem… RIzik

    0
    0
    Odgovori
  3. Čaušić je kvalitetom daleko od Grujića (doduše onog Grujića iz prvog dela sezone) i mislim da bi Zvezda pre trebalo da pruži priliku nekom od svojih omladinaca, a ne kasnije da ih otkupljuje kao što je slučaj sa Srnićem, Stojkovićem, Ožegovićem, Đurđevićem, ranije Savićem, Vukovićem, Maksimovićem, Kovačevićem. Zveda je platila ogromnu cenu nepoverenju u sopstvenu decu i kroz rezultate i kroz otkupne klauzule kada ih je vraćala u klub pošto su se dokazali na drugom mestu. Mislim da je sada vreme da se ta politika promeni i da umesto kupovine počne „eksperiment“ sa sopstvenim snagama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter