6
Domaći fudbal

OKONČAN HAOS BEZ REZULTATA: Prekinuta skupština Partizana!

Objavljeno: 24.05.16 u 18:31

Skupština crno-belih prekinuta je nakon više od sat vremena međusobnog dovikivanja, vređanja i pokušaja obračuna.

Izborna skupština FK Partizan koja je trebalo da bude prelomna tačka u daljem funkcionisanju kluba završena je neslavno.

Dve suprotstavljene strane koje predvode Ivan Ćurković kao kandidat aktuelnog rukovodstva sa jedne, i Nenad Bjeković, kandidat opozicije, sa druge strane, nisu uspele da nađu način da zajednički funkcionišu dovoljno da skupština bude održana, tako da je, nakon velikih sukoba, doneta odluka da skupština bude prekinuta.

Datum održavanja nove skupštine biće naknadno poznat.

OPŠTI HAOS U HUMSKOJ: Malo nedostajalo da dođe do tuče!

INCIDENTI NA SKUPŠTINI: Započeo rat za rukovodstvo crno-belih (VIDEO)

0
0
6 Komentara
  1. Ovo se moglo i ocekivati,jer je u interesu premijerovog kluba ljubimca.Citavo leto ima da se prepucavaju i odlazu skupstine,dok nam bude lagano prolazio prelazni rok,dok ce sa druge strane Crvena Zvezda dovoditi milionska pojacanja na racun poreskih obveznika Srbije.

    0
    0
    Odgovori
    • Pusti bre teoriju zavere i komplekse…. Navijam za Zvezdu, ali manje vise slicna je situacija u obe uprave…tj u oba kluba! Nije ti Zvezda kriva sto su danas na vasoj skupstini obe strane pokazale da su ista bagra! I Vas i nas spasice samo privatizacija….inace ce se oba kluba lagano ugasiti….

      0
      0
      Odgovori
    • Da li je moguce da vam je i za ovu bruku i sramotu kriv neko drugi a na skupstini su sve dugogodisnji igraci,clanovi uprave i provereni partizanovci.Kako takve ljude moze neko potkupiti kad su prepuni para.Koliko mozga nemaju pojedinci koji se ovde javljaju,poput tebe i jos mnogih,prosto je neverovatno.Ne postoji vasa krivica u nicemu,za sve su vam drugi krivi.

      0
      0
      Odgovori
  2. Navijam za Partizan i ovo što je vidjeno uzivo je sram i blam jednog seoskog kluba a ne kluba kao sto je Partizan.Onaj ponasa se kao kauboj kao da je njegov Partizan,i druga strana kao ne dorasli poslu da su.Ljudskosti nema a ima izreka daj mu da vlada pa ces vidjeti kakav je,oni ni jedni ni drugi nisu zasluzili da vode Partizan!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter