5
Domaći fudbal

A NADALI SU SE: Ovo se neće svideti Zvezdašima

Objavljeno: 22.05.16 u 22:50

Iako su mnogi navijači Crvene zvezde priželjkivali promenu, po svemu sudeći i u sezoni 2016/2017 na snazi će biti aktuelni sistem takmičenja.

To znači da će sezona, koja će započeti 23. jula, imati 30 kola preliminarnog dela. Potom sledi sedam utakmica u plej-ofu i plej-autu, uz podelu bodova.

Ipak, prema pisanju portala „SrbijaDanas“, takvo stanje će potrajati još sledeće sezone. Nakon toga će verovatno uslediti povratak na dvokružni sistem.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Ekipe koje će igrati naredne sezone u Superligi: Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Vojvodina, Radnički Niš, Borac, Voždovac, Radnik, Mladost Lučani, Spartak, Metalac, Rad, Javor, Novi Pazar, Napredak i Bačka

[/stextbox]

SVET ODUŠEVLJEN: Zvezdina titula obeležena širom planete (FOTO)

0
0
5 Komentara
  1. opet : MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA … ovaj sistem je uvela zvezda sa svokim prijateljima od klubova ( broj se za 2 kluba smanjio … ALI … i dalje ih ima dovoljno ). kad su videli i shvatili koliko su dobro pevenstvo NAMESTILI … odmah su poceli taj sistem da kude … kako bi ispalo da su protiv … ONOG STO SU SMISLI I STO IM ODGOVARA … gradeci isti sistem u novoj sezoni za PREVARU,- PLJACKU NA TERENU I VAN NJEGA … novu sezonu, zapocinju po istom principu : da su protiv svojih osmisljenih ideja i dela … zvezda, ljudi u i oko zvezde … sa medijima koji imaju tu ulogu da nam docaraju da je CRNO – BELO … a belo – da je crno … to je sema koja je temelj svih njihovih uspeha … od osnivanja . u ove poslednje 4 godine je taj sistem: MANIPULACIJE, LAZI, PREVARE i PLJACKE NA TERENU I VAN NJEGA … dovedeno do savrsenstva … primera koliko hoces od FSS, FSB, svih komisija i organizacija i sve to u obradi, organizaciji, finasiranju … GLAVNOG ODBORA STRANKE i premijera-predsednika zvezde u senci … gospodo u i oko zvezde sa medijima … doslo je vreme da sa tim MANIPULACIJAMA, LAZIMA, PREVARAMA … PRESTANETE, SPORTSKA JAVNOST TO ODLICNO PREPOZNAJE … “ ovo se nece svideti Zvezdasima “ je LAZ, LAZ, LAZ, … ONI najbolje plivaju kad LAZU, VARAJU I KRADU … pozurite jer jos malo pa pocinje SEZONA KUPANJA …

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda jeste bila za play-off a ne za nebulozno deljenje bodova…a vi grobari kmecite i dalje…naravno da vam je Zvezda kriva sto niste nikog pobedili 2 meseca….ruglo grada to ste vi

      0
      0
      Odgovori
  2. Vratit dvokruzni sistem i smanjit ligu na 12 klubova s tim da ispadaju direktno dva kluba a treci ide u baraz, i uvest foru rezultata 0-0 bez boda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter