0
Evroliga

ČOVEK OD REČI: Itudis ispunio Teu obećanje koje mu je dao po dolasku u CSKA (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.16 u 13:11

Dimitris Itudis i Miloš Teodosić imaju fantastičnu saradnju u CSKA, možda i najbolju koju grčki stručnjak ima sa nekim igračem moskovskog tima.

Dugo su ga čekali i konačno dočekali. Zato se u Moskvi ne stišava euforija posle osvajanja Evrolige, čak ni tri dana kasnije. A i zašto bi. Uživaju u nagradi koju su zaslužili na parketu.

TEŠKA SRCA: Ruski milioner se izvinio Nikoli Kaliniću! (VIDEO)

Trener CSKA, Dimitris Itudis, kome je ovaj trijumf posebno drag jer je nadmudrio svog učitelja Željko Obradović, istakao je posebnu konekciju sa Milošem Teodosićem.

– Kada sam došao u CSKA, rekao sam mu da ćemo nas dvojica osvojiti osvojiti Evroligu – otkrio je Itudis za ‘Novosti’ svoje obećanje srpskom reprezentativcu.

– Uopšte me ne zanima šta ko priča o Milošu, poznajem ga i kao protivnika i kao igrača mog tima. On je igrač za velike utakmice i samo za velike timove. Budite sigurni da će osvojiti još trofeja, jer se radi o pravom pobedniku koji zna šta je potrebno da bi se došlo do titule. Spreman je da prihvati kritiku, da ispravi stvari ako vidi da ne vode ka onome što sam želi i što tim želi – pun je hvalospeva grčki stručnjak.

OSTVARENJE SNA: Bogdan je spreman za sledeći korak, najveći u karijeri!

Nastavio je u istom stilu…

– Trener mora da ima izvanredan odnos sa svim igračima, posebno sa plejmejkerima. Tako i ja imam poseban odnos sa Teodosićem, De Koloom i Džeksonom. Milošu je drago kada mu se trener obrati na njegovom jeziku, spreman je da se menja, da kaže: “Treneru, igramo to što ti želiš” – objasnio je Itudis.

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter