9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN PUT KA LIGI ŠAMPIONA: Nemoguća misija?

Objavljeno: 17.05.16 u 18:09

Poznati potencijalni protivnici Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nije tajna da Crvenu zvezdu očekuje vraški težak put ka plasmanu među najelitnije klubove Evrope. Zvezda svoje evropsko putovanje kreće od druge runde, u kojoj će biti povlašćena. Ipak, treće kolo donosi sudar sa ekipama koje imaju višegodišnje iskustvo igranja evrotakmičenja.

Potencijalni protivnici crveno-belih, ukoliko ne dođe do iznenađujućih ispadanja, su:

MEGA POJAČANJE: Zvezda dovodi reprezentativca Belgije? (VIDEO)

Olimpijakos (Grčka), Viktorija Plzen (Češka), Salcburg (Austrija), Seltik (Škotska), Apoel (Kipar), BATE Borisov (Belorusija), Legija (Poljska), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Ludogorec (Bugarska, Kopenhagen (Danska).

Iako su, na prvi pogled, veoma nezahvalne ekipe, ipak ni crveno-beli nisu bez svojih šansi, niti bi predstavljali autsajdere. U prijateljskom meču sa Olimpijakosom, Zvezda je pokazala da ima čemu da se nada. Ukoliko u Zvezdu zaista stignu igrači koje Miodrag Božović želi, navijači će, ko god došao u trećem kolu kvalifikacija, imati dobar osnov za optimizam.

ZBOG ZVEZDE SE TRESE PORTUGAL: Crveno-beli ‘krivi’ za uzburkane strasti (VIDEO)

0
0
9 Komentara
  1. Kakva zvezda nema od evrope nista molim.se bogu svaki dan da isoprase u prvom.kolu..sad sam.bio na ostrogu i molio se bogu za to

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa isto neko od ovih ko prođe, vidi se koliko pratiš fudbal, poanemka drugih sa većim rejtingom koji idu tzv putem šampiona.Pa nema nekoga sa još vaćim rejtingom ko nam može pasti, mada samo da prođemo jednog i uđemo u LE I POPRAVIMO KOEFICIJENT, PA U PLEJ OFF-u šta nam bog da !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ispadate vi u drugom krugu,ovi iz treceg su misaone imenice za vas,sto potvrdjuje i vas rejting koji je na nivou Andore i Luksemburga.

    0
    0
    Odgovori
    • Zanima me samo kakve li su tek vase sanse sa trenutnom ekipom ranga GSP Polet….posto si toliko strucan…. A kapiram da od fudbala imas samo to sto si jednom sutnuo macku sa praga…

      0
      0
      Odgovori
  4. Uporedjivati prijateljski mec sa takmicarskim je suludo ! Realno,Nemamo sta da trazimo u evropi. Jedino ako imamo srece u zrebu I ako nas use.. !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter