0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE (finale): Tomić veruje kapitenu i najboljem strelcu tima, Dražić preti Šaranovu (SASTAVI)

Objavljeno: 11.05.16 u 18:41

Za nešto manje od pola sata na stadionu u Gornjem Milanovcu startuje finale Kupa Srbije.

Za trofej u najmasivnijem takmičenju boriće se Partizan i Javor, a beogradski crno-beli su apsolutni favoriti. Ivan Tomić je odlučio da utakmicu počne sa Sašom Ilićem u startinih 11, a tu je i Valeri Božinov drugi strelac Superlige Srbije. Zanimljivo je i to da je prednost umesto Ivana Bandalovskog dobio Miroslav Vulićević, čovek koji je u prethodna dva finala gubio trofej. Da li je treća sreća videćemo večeras…

Sa druge strane Mladen Dodić je na teren poslao najjači mogući tim. Tako su tu u odbrani Milovan Milović i Đorđe Crnomarković, dok je najistureniji Stefan Dražić. Evo u kojim sastavima će dva tima izaći na teren stadiona u Gornjem Milanovcu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – JAVOR

Stadion: Metalca u Gornjem Milanovcu. Sudija: Milorad Mažić.

PARTIZAN (4-2-3-1): Šaranov – Vulićević, Jovanović, Gogua, Bogosavac – Everton, Brašanac – Golubović, Ilić, Mihajlović – Božinov.
JAVOR (4-1-4-1): Đogatović – Gajić, Milović, Crnomarković, Miletić – Ađuru – Docić, Đokić, Stojaković, Josović – Dražić.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter