0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Vojvodina savladala rezervni tim Crvene zvezde i nastavlja borbu za Evropu (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.16 u 19:00

Vojvodina je u 5. kolu plej-ofa Superlige Srbije savladala Crvenu zvezdu na stadionu „Rajko Mitić“ 3:1 (1:1).

Trener beogradskih crveno-belih Miodrag Božović rekao je da će protiv Novosađana na teren poslati momke koji nisu igrali mnogo u dosadašnjem delu prvenstva. Tako je i bilo, „rezervni“ tim je sa kapitenskom trakom na teren izveo Grujić, a debitovao je recimo golman Supić, a šansu dobili mladi Stojanović, precrtani Edson, Anđelković, Cvetković i Gavrić. Vojvodina je to znala da iskoristi i slavila je sa 3:1.

Zvezda je prva zapretila, pošto je Orlandić zamenio povređenog Sikimća, već u 14.minutu, ali je Crnogorac očajno šutirao. Vojvodina je u istom minutu imala stopostotnu šansu. Meleg je izašao sam na Supića, ali je bosanski golman sjajno intervenisao. Samo šest minuta kasnije Vojvodina je povela. Babić je sjano uposlio Trujića, ovaj obišao golmana i pogodio praznu mrežu za 0:1.

Crvena zvezda je od tog trenutka krenula ofanzivnije. Već u 32. minutu pokušao je Plavšić, ali je Kordić bio na mestu. U 37. minutu Orlandić se našao sam pred golmanom Vojvodine, ali je ponovo šutirao traljavo. Ipak, u 45. minutu Grujić je majstorski probacio loptu kroz noge, šutirao i pogodio dalji ugao golmana Kordića – 1:1.

U drugom poluvrmenu nije bilo previše šansi, ali jeste isti broj golova, samo svi u mreži Crvene zvezde. Beograđani su prvi zapretili preko Ristića, ali bez uspeha. U 58.minutu Vojvodina je ponovo povela. Malbašić je lagano izbacio Edsona, a Trujić sa pet metara matirao Supića za 1:2. Meč je rešen u 69. minutu kada je Edson uvalio kosku mladom Stojanoviću, ovaj izgubio loptu, a Paločević postavio konačnih – 1:3.

(Izvor: YouTube/PRO BALKAN SPORTS)

Vojvodina je sada bezbedna na četvrtom mestu, jer ima utakmicu više od Borca i Radničkog. Partizan joj na drugom mestu beži samo bod, ali Novosađani imaju meč više. Crvena zvezda je šampion Srbije i sutra igra protiv Olimpijakosa prijateljsku utakmicu od 19 časova.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA 1:3 (1:1)
/Grujić 44 – Trujić 20, 58, Paločević 69/

Stadion: Rajko Mitić;
Sudija: Nenad Đokić;

Crvena zvezda (4-2-3-1): Supić – Cvetković, Edson, Stojanović, Anđelković – Grujić, Ristić (od 65. Saša Stojanović) – Gavrić, Babunski, Plavšić – Sikimić (od 7’ Orlandić).
Vojvodina (4-2-3-1): Kordić – Puškarić, Miletić, Rosić (od 46’ Lakićević), Nastić – Jovančić (od 54. Sekulić), Maksimović – Malbašić, Meleg (od 54. Paločević), Babić – Trujić.

[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE:

Crvena zvezda – Vojvodina 1:3 (1:1)
(Grujić 45 – Trujić 20, 58, Paločević 69)

19,00 Partizan – Voždovac
19,00 Borac – Radnik
19,00 Čukarički – Radnički

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter