10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PITANJE DANA: Hoće li se Vojvodina prošetati Marakanom?

Objavljeno: 07.05.16 u 00:19

Crvena zvezda u subotu od 17 časova dočekuje Vojvodinu u 5. kolu plej-ofa Superlige Srbije, a mnogi klubovi se pitaju da li je ovo regularan meč.

Razlog je taj što je Crvena zvezda već osvojila titulu prvaka države, te joj današnji meč rezultatski ništa ne znači. Trener Miodrag Božović istakao je danas na konferenciji za novinare da će uglavnom šansu dati igračima koji su manje igrali tokom sezone, ali se očekivalo da bude i nekoliko prvotimaca. Sada se postavlja pitanje da li će i njih biti na terenu, jer će Crvena zvezda samo 24 sata kasnije na istom stadionu dočekati Olimpijakos u proveri u kojoj će se videti gde su crveno-beli sada u odnosu na evropske timove, učensike Lige šampiona.

ZVEZDA HOĆE ĐURĐEVIĆA: Evo šta kaže o tome mladi napadač (VIDEO)

Zato nema sumnje da će Vojvodini biti dosta olakšan posao u borbi za Evropu. Sada se postavlja pitanje kako će reagovati Borac i Radnički iz Niša, koji se nadaju da mogu stići Novosađane i uz pobedu Partizana u Kupu otići u Ligu Evrope.

VAŽNO: Pomeren meč Crvene zvezde i Olimpijakosa

Tim Crvene zvezde bi protiv Vojvodine mogao da izgleda ovako:

Supić – Cvetković, Stojanović, Edson, Anđelković – Donald, Ristić, Babunski, Srnić, Gavrić – Sikimić.

0
0
10 Komentara
  1. Glodarcici, kukajte, placite, ali to je tako zato sto smo u mogucnosti…A vi nastavite da placete i sirite ruke, kao onaj umobolnik tegi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako izadje sa ovim timom, Zvezda mora biti kaznjena oduzimanjem najmanje dva boda i to za sledeci sampionat, jednako kao sto je Spartak kaznjen izvodjenjem rezervnog tima.MA minimalno! Posledice Spartakovog gafa see ticu samo njih a ovde je stvar mnogo komplikovanija jer tangira kljucne ciljeve najboljih ekipa-Evropu.
    Pitate se sta ce biti?! Pa bice upravo to, setnjica po terenu a opravdanje ce biti da je to zbog slavlja i alkohola. Nema nikakvih dilema da je to , a desice se najverovatnije, tezak prekrsaj koji prvenstvo cini neregularnim jer plasman ekipa u Evropu je jedan od najvaznijih motiva takmicenja. Imajuci u vidu opste stanje i povladjivanje Zvezdi u svim sverama i svim sportovima, onda je nas sport i takmicenje ove godine otislo u totalni haos.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo bre sta pricas ti?? Trener ima pravo da izbaci koji god sastav hoce…da hoce da bude namesteno izbacio bi najjaci sastav i rekoa bi im momci ne naprezite se..kakve su ovo gluposti, samo obicna kuknjava franjevca

      0
      0
      Odgovori
    • Ovo su sve prvotimci. Nisu svi standardni, ali ako pogledas spisak prethodne dve utakmice, videces da je polovina njih igrala.

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa i Zvezda se bunila što Partizan u Novom Pazaru igra sa drugim timom pred Steauu. Zbog regularnosti valjda. Mada sa Vošom odavno igra projateljske utakmice…..

    0
    0
    Odgovori
  4. Da li su ovih 11 igraci prvog tima Zvezde, jesu. Da li je to najjaci moguci sastav za ovu utakmicu, nije. Vise nema sta da se komentarise da li je regularno ili nije, moze nam se da ubacimo koga hocemo jer smo sampioni i boli nas uvo za sve. Sto ostali nisu o tome razmisljali kad su suprotstavljali slabije timove groblju jer su „odmarali“ igrace, sad nek se cesu. Pametnom dovoljno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter