1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SLS: Tomić će moći na delu da vidi potencijalno pojačanje Partizana (SASTAVI)

Objavljeno: 03.05.16 u 17:08

Za nešto manje od sat vremena u Surdulici počinje meč 4. kola Superlige Srbije u kome će Radnik dočekati Partizan.

Izmena u dva tima nije bilo. Trener crno-belih Ivan Tomić nije želeo mnogo da menja pobednički tim, te će na teren svi oni koji su učestvovali u pobedi nad Borcem iz Čačka, sem suspendovanog Bandalovskog. Umesto Bugarina u tim će zaboravljeni Vulićević.. Tako će najopasniji po odbranu Surduličana biti Mihajlović, Golubović i Božinov.

Takođe, ovo bi mogla da bude odlična prilika za Ivana Tomića da na delu vidi napadača Radnika Ovusua, koji se nalazi na skeneru crno-belih. Nema dileme da će napadač iz Gane biti najveća opasnost po gol Šaranova, jer mu je sigurno velika želja da obuče dres Partizana.

IZ NBA PRAVO KOD VUJOŠEVIĆA: Crno-bela porodica ponovo na okupu (FOTO)

Evo i sastava dva tima:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]RADNIK: Ristić – Milovanović, Vuković, F. Stojanović, Putničanin – S. Stojanović, Arsić, Gojković, Deletić, Marković – Ovusu.
PARTIZAN: Šaranov – Vulićević, Jovanović, Stevanović, Bogosavac – Everton, Brašanac, Ilić, Mihjalović, Golubović – Božinov.[/stextbox]

BEZ PARDONA: Iz Radnika podsećaju crno-bele kome ‘gori pod nogama’

0
0
1 Komentara
  1. Da je talentovan-jeste…. mali Owusu ima puno potencijala, poseduje ekstremnu brzinu za fudbal, sto je ogromna prednost u igri,ali uz nadprosecnu tehniku to moze da bude sveukupno ogroman kvalitet. Medjutim, neiskusan je i jos je u razvoju , pa sa te strane je tesko reci da je pravo pojacanje za prvih 11 u ekipi Partizana. Tako da jeste za perspektivu bas atraktivna alternativa i u prvoj godini od njega ne treba ocekivati cuda. Moze da se razvije u izvanrednog igraca!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter