0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ PARDONA: Iz Radnika podsećaju crno-bele kome ‘gori pod nogama’

Objavljeno: 03.05.16 u 12:12

Pred današnji meč plej-ofa Superlige Srbije između Radnika i Partizana može se očekivati veliki broj golova, sudeći po najavama sa obe strane.

U današnjem meču koji počinje u 18 časova, Partizan će protiv sebe imati domaću publiku u Surdulici, ali neće imati svoje navijače, što je kada se radi o ‘večitim’ rivalima prava retkost u Superligi Srbije.

SLS: Zvezda na Vračaru kreće po titulu, Partizan u Surdulici bez Grobara (SASTAVI)

Tu domaći vide svoju šansu, ali ne samo u toj činjenici već i u tome jer ‘Partizanu gori pod nogama’, dok Surduličani nemaju baš nikakav pritisak, najavljuje prvi čovek Radnika Stanislav Tončev.

– Ulazimo rasterećeni u meč, ali nemamo nameru da se predamo. S druge strane, Partizanu gori pod nogama, pa treba očekivati jednu odlično predstavu, pogotovo što smo već pokazali da možemo da nadvisimo sebe – poručio je Tončev, a njegove reči prenosi ‘Sport‘.

NE ŽELI DA PRIČA O NAPADU NA VAZURU: Tomić za sutra najavio promenu u sastavu

Podsećamo, u prvom meču ova dva tima ove sezone rezultat je u Surdulici bio nerešen 2:2, dok je u Humskoj Partizan slavio sa 3:2 posle velikog preokreta i 0:2 na poluvremenu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter