4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEŠNJAK U ČUDU: Šta je loše u tome što želimo igrače Partizana?

Objavljeno: 22.04.16 u 13:01

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da bi voleo da dovede fudbalera Partizana Nemanju Mihajlovića, kao i da ne vidi ništa „spektakularno“ u tome, niti da je „išta loše“ ako klub javno kaže koje bi igrače voleo da dovede.

– Moj stručni štab i ja imamo želju da dovedemo Mihajlovića i tu ideju smo izneli (vlasniku kluba Draganu) Obradoviću i on je to sa oduševljenjem prihvatio. Nije sramota reći ono što želite. Mihajlović je bio jedna od želja našeg kluba. Ima mnogo igrača, ali ja pričam o igračima koje poznajem i sa kojima sam, makar kratko, radio, rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

– Ne vidim ništa tu sad spektakularno ako želimo da dovedemo nekog igrača. To je svuda u svetu i Evropi normalno, dodao je on.

NEĆE BITI PROBLEMA: Vazura obradovao Grobare

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je ove nedelje da je mogući transfer Mihajlovića u Čukarički „naučna fantastika“. Na opasku novinara da nije u Srbiji baš uobičajeno da manji tim dovodi igrače iz većeg, Lešnjak je odgovorio da je to i u interesu srpskog fudbala.

– Ovde Crvena zvezda i Partizan godinama dominiraju. Cilj svih nas treba da bude da se što više kvalitetnih ekipa uključi u borbu za vrh. To dovodi publiku i to je dobro za sve, ne vidim tu ništa loše, rekao je Lešnjak.

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Partizan dobija veliko pojačanje za duži period?

Fudbaleri Čukaričkog igraće sutra od 19 časova na stadionu u Humskoj protiv Partizana, utakmicu 2. kola plej-ofa Superlige Srbije.

0
0
4 Komentara
  1. Nista nije lose u tome sto vi hocete najboljeg igraca lige, problem je sto to trazite pred utakmicu sa Partizanom. Kada dodje prelazni rok, e onda se interesujte.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa bre batice nema ničeg lošeg u tome ako imate onoliko para koliko je odredio cenu klub vi platite, samo mi nije jasno pošto ti je pupčana vrpca presečena na **mrakani** u crveno belom dresu kako se ne seti da kupuješ nekog igrača iz lopovske zvezde nego ti pade ova ideja na pamet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter