1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOBI NE ZABORAVLJA ZVEZDU: Ovo što rade, kako igraju je neverovatno!

Objavljeno: 22.04.16 u 17:09

Nekadašnji centar Crvene zvezde i jedan od miljenika navijača San Antonio Sparsa, Boban Marjanović, nije krio da ne može bez crveno-belih. Marjanović je u intervjuu datom zvaničnom sajtu ABA lige rekao da je gledao mečeve Crvene zvezde, ali je pratio i ekipu Mega Leksa.

Marjanović, nakon prve sezone u NBA ligi, može reći da je ostavio veoma dobar utisak. Navijači ga vole, imao je veoma dobih partija… Sasvim dovoljno da ruki sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi pamti po dobrom, na ličnom planu. A timski, njegov San Antonio je jedan od favorita za titulu.

Rekord karijere Bobana Marjanovića na meču protiv Dalasa

Ipak, otkrio je da nije propuštao mečeve ABA lige:

– U SAD, utakmice su uglavnom počinjale oko podneva, tako da sam ih gledao za vreme ručka. Liga je bila veoma zanimljiva, o plej ofu da ne govorim… Jedva čekam finale, verujem da će biti dobri mečevi. Ko god osvoji trofej, moraće žestoko da se potrudi. Jedva čekam da počne.

REFLEKTORI RADE, A MRAČNO JE: Boban Marjanović zaklanja i sunce (VIDEO)

Mečeve Crvene zvezde se trudio da ne propušta:

– Mnogo utakmica Zvezde sam gledao, stvarno igraju odlično! Neverovatno je kako se bore za svaku loptu. Utakmica protiv Unikahe… Gubili su skoro 20 poena, a pobedili su! I to na gostovanju! To je bilo fantastično. Gledao sam i polufinale ABA lige protiv Cedevite. Teško je bilo, ali dobro se završilo.

Pohvalio je i bivše trenere:

– Milojević radi neverovatne stvari sa Megom. Momci se bore do kraja, daju sve od sebe, ostavljaju srce na parketu… Zato ne mogu da kažem da sam iznenađen zato što su u finalu, bili su bolji od Budućnosti. Izgubili su par utakmica u poslendjim sekundama, ali naučili su iz toga i izašli bolji. To Milojevića čini velikim trenerom, ume da svoje iskustvo preusmeri na igrače, zna kako da radi sa njima. Iskren je, zna šta treba da uradi kako bi napredovali… Iskrenost i znanje, to je Dejan Milojević. A što se Radonjića tiče, ja ga pamtim samo po dobrom. Bitno je da nastavi da radi u Zvezdi u kontinuitetu, da ima vremena da izgradi sistem koji mu odgovara. Ja mogu da kažem da sistem funkcioniše perfektno, atmosfera je sjajna… A ni košarkaškog znanja mu ne manjka, zaključio je Marjanović.

BRAVO: Boban Marjanović u odabranom društvu!

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter