5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Partizan dobio rivala u finalu, a to je Javor (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.16 u 20:35

U revanš meču polufinala Kupa Srbije, Javor je u Čačku odbranio prednost iz prve utakmice (2:1) i igrao nerešeno 1:1 (0:0).

Glavni akter meča bio je toliko pominjani sudija Vlado Glođović koji je dosudio dva penala. Po jedan sa obe strane, strelci su bili precizni, a Javor je na kraju otišao na megdan Partizanu u finalu zbog prednosti iz prvog meča.

Ivanjičani su bolje otvorili utakmicu i već u 2. minutu su zapretili preko Dražića iz slobodnog udarca. Potom je pokušao i Docić u 30. minutu, ali je golman Čačana, Bajić bio na mestu.

KUP SRBIJE: Partizan u finalu, ali je Šaranov volšebno spasavao crno-bele (VIDEO)

Borac je u drugom poluvrmenu krenuo napred, rezultat iz prve utakmice je to zahtevao. Ofanziva se „zebrama sa Morave“ ispaltila u 56. minutu kada je Zorić oboren u kaznenom prostoru, a Glođović pokazao na penal. Precizan je bio Vujaklija i Borc je stigao do prednosti koja ga je vodila u finale. Ipak, samo osam minuta kasnije, Krstić je igrao rukom u svom šesnaestercu, a Glođović je sada dosudio najstrožu kaznu u korist Javora. Precizan je bio Docić za 1:1 i veliko slavlje Ivanjičana. Do kraja utakmice bilo je još nekoliko poluprilika sa obe strane, ali je rezultat ostao nepromenjen i Javor se plasirao u finale.

MLADEN DODIĆ: Istorijska šansa za Javor!

Ono je na programu 11. maja, a Javor će „koplja ukrstiti“ sa Partizanom.

(Izvor: YouTube/Sport Nation)

0
0

5 Komentara

  1. Ma dajte fk Laziranju i aboliranju da IGRA u finalu umesto Svetinje !!! Njima je u premijer ligi OBECANO da ONI SVE moraju da „osvoje“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter