0
Evrokupovi

LIGA EVROPE 1/4: Sevilja preko penala do polufinala (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.16 u 23:58

Poslednji učesnik polufinala Lige Evrope je Sevilja koja je posle boljeg izvođenja penala sa 5:4 savladala Atletik Bilbao.

Posle pobede Sevilje u Baskiji 2:1, malo ko je razmišljao o tome da bi u Andaluziji, Atletik mogao da pobede. Ipak, čuda se dešavaju, ali točak sreće nije bio na strani gostiju. Posle relativno mirnog prvog dela igre Bilbao je poveo golom Adurica u 57. minutu. Taj rezultat i dalje je vodio Sevilju dalje. Domaćin je polufinalu bio još bliže dva minuta kasnije kada je Gameiro, nekada dželt Zvezde u ovom takmičenju, izjednačio na 1:1. Ipak, u 80. minutu Benjat je asistirao do Garsije, a ovaj pogodio za 1:2 i dva produžetka.

LIGA EVROPE 1/4: ‘Ludnica’ na Enfildu, Lovren u nadoknadi vremena odveo Liverpul u polufinale (VIDEO)

U produžecima bliži pobedi je bio Atletik. U 95. minutu Susaeta je imao veliku šansu, ali nije doneo, možda, nedostižnu prednost gostima. Posle 120 minuta igre pristupilo se penalima. Odluka o pobedniku pala je u četvrtoj seriji. Do tada su svi izvođači bili sigurni, a onda je za Atletik loptu uzeo Benjat, a Sorija uhvatio živu loptu. N’ Zonzi je prvo doneo prednost braniocu trofeja, da bi šlag na tortu stavio Gamerio za 5:4 posle penal ruleta.

(Izvor: RuTube)

TRAGEDIJA U PORODICI MODRIĆ: Oteta i ubijena sestra zvezde Real Madrida (FOTO)

Pored Sevilje u polufinale su se plasirale ekipe Liverpula, Šahtjora i Viljareala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter